Inlägg

Inlägg som JugsteR har skrivit i forumet
Av JugsteR
Skrivet av gonace:

Om jag inte har fel är det bara gratis för deras kunder, framgår inte om denne är kund eller inte, utöver den VPN tjänst han köpt av Bahnhof

Du har rätt, det var ett antagande av mig. Om antagandet var rätt så kvarstår dock frågan, dvs, med lite konfiguration kan man använda gratistjänsten genom sin router via ett nätverk, samtidigt som man använder sin vanliga uppkoppling via ett annat nätverk i samma router, och på det viset både kunna ha enheter med och utan vpn... eller?

/J

Av JugsteR

Skulle man inte kunna använda gratisvarianten av Bahnhofs vpn och lägga det på ett nät som de maskiner ansluter till som man vill ha det på, och sedan ha ett annat nät som inte använder sig av vpn. Allt i samma router...
Lite klurigare konfiguration, men man får både gratis vpn för de enheter som behöver det och 10Gb/s för de enheter som verkligen behöver det?

/J

Av JugsteR

Ni som har möjlighet att hämta, slå till. Detta är ett kap.

Av JugsteR
Skrivet av encor3:

Tack för svar d e mest för torrent nedladdning ja tänkt på d för men e medlem i invites only sidor så inga öppna o ComHem abbonemanget står inte i mitt namn så kanske inte e värt d?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag gillar din inställning! Ansvar är överreklamerat.
/J

(Obs! Detta är menat som ett ironiskt inlägg.)

Av JugsteR
Skrivet av runesfarmor:

Hejsan jag har sökt runt på nätet för olika reviews på TKL tangentbord och även 60% utan att hitta nånting som gör mig direkt klokare. Jag undrar därför om nån här har tips på nåt bra tangentbord helst i billigare klassen

MVH: Christian

Jag har detta Drevo Tyrfing V2 som jag är väldigt nöjd med.
Det är inte i klass med ett som kostar 1500:- men det är tillräckligt bra för mig.

/J

Av JugsteR

@Soderhawk: 1800 SEK för grannlåten.

/Henrik

Av JugsteR

6600k + maximus viii ranger + 8G ddr4 minne

Har ett maximus viii ranger med en 6600k samt 8G minne, lämna ett mess om det är intressant.

/Henrik

Av JugsteR

1151 med cpu istället?

Inte exakt vad du letar efter, men jag har ett Asus ROG Maximus VIII Ranger (1151) samt en Intel 6600k cpu till salu.
Kanske kan vara intressant?

Av JugsteR

Först i kö.

Lysande, du är först i kö, jag har skickat pm också.

/J

Av JugsteR

3 Monitorer

Dell 17" E173FPb, 3 stycken identiska på en sammanlagd upplösning 3x1280x1024.
Gratis ultra wide gaming!

Hämtas ganska snart, eller så blir det tippen. Skickas ej lättvindigt.

/J

Läs hela annonsen här

Av JugsteR

Har precis införskaffat mig en Le Max 2. Cirka 1800:- för en snapdragon 820 som klarar alla band i sverige, enkel att installera alternativ mjukvara på, stor skärm och hög upplösning samt tillräckligt bra kamera. Det enda egentliga smolket i glädjebägaren är något långsam fingeravtrycksläsare samt relativt litet batteri. Inget som stör mig dock.

/J

Skrivet av Zerge:

Hur mycket är du villig att spendera? Personligen så skulle jag rekommendera att du lägger ett öga på antingen LeEco Le Max 2 eller Lenovo Zuk Z2 då dessa är väldigt prisvärda telefoner som tillhandahåller utmärkt prestanda för ett väldigt lågt pris. Dessa telefoner kostar ungefär 175-210 dollar beroende på vart du väljer att införskaffa dem och de är väldigt bra telefoner för priset.

Personligen så har jag för tillfället en LeEco Le Max 2 med 4GB RAM och 64GB lagring som jag införskaffade mig på Banggood för ca 195 USD för en månad sedan och jag är väldigt nöjd med telefonen överlag. Nog den mest prisvärda telefonen som går att köpa idag då den är likvärdig OnePlus 3 när det kommer till specifikationerna och har även en väldigt bra display för detta pris. Enda nackdelen med den variant som jag köpte (X829) är att den inte stödjer LTE band 20, vilket inte direkt var något problem för mig personligen.

http://www.gsmarena.com/leeco_le_max_2-8051.php
http://www.gsmarena.com/lenovo_zuk_z2-8125.php

Av JugsteR
Skrivet av mrqaffe:

Jag tror inte att 1000/10 skulle funka särskilt bra rent tekniskt för upplänken skulle riskera att inte hinna med att skicka "kommandotrafikens maxbandbredd" om man vill kunna använda 1Gbit nedströms till blandade protokoll, nån sorts vettig gräns går ofta runt 20:1 i förhållande för att det inte ska riskera att bli flaskhalsar.
Man måste alltså inte fylla upplänken med separata filöverföringar utan den riskerar att mättas av den trafik som krävs för att man ska kunna styra dataströmmen på 1Gbit ner, det ska överföras en del kontrolldata för det och 100:1 kommer troligen inte att klara det i medeltal utan ge upphov till att nedlänken kommer att få stoppas och vänta på styrsignaler, man kommer alltså antagligen att få en anslutning som inte kan leverera 1Gbit annat än i optimala fall och då blir kunden sur och operatören får troligen klagomål eftersom kunden troligen inte bara vill ha det till strömmad media och liknade (udp) utan även kan få för sig att överföra filer tex med tcp och då sker det betydligt mer handskakning och checksummeutbyte och upplänken hinner inte med och då får man kanske 500/10 Mbit i praktiken och en massa sura kunder som klagar.
Mina spekulationer, men jag gissar att operatörerna inte vill erbjuda en tjänst till allmänheten som troligen inte kan fungera särskilt bra mer än i vissa ganska speciella situationer.

Du kan utan vidare ladda ner 1000 med 10 upp, det är inte ens nära. Så länge du bara pratar "kommandotrafik" så är det en försvinnande liten del.

/J

Av JugsteR

Icke mekaniskt tkl tangentbord med rgb ljus?

Är på jakt efter en ickemekaniskt tkl bräda med rgb leds. Vad finns det för alternativ?

/J

Av JugsteR

Jag skulle gissat på grafikkortet alla dar i veckan med den informationen du givit.

/J

Av JugsteR
Skrivet av Karaff:

Hahahahahaha så sjukt bra. Hade missat denna !

Årtal ?

Vet inte exakt vilket program, men det var mellan 1996 och 1998.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Detta_har_h%C3%A4nt

/J

Av JugsteR

Låt mig bara säga JAAAAAAAAAAAAA!

Hittade äntligen den, efter 5 års sökande

https://www.youtube.com/watch?v=qCSK6RS7_SI

Håll till godo!

/J

Av JugsteR

Likabehandling?

Skrivet av Litenskit:

Ahh så simpelt när ni säger det, trodde helt säkert att jag hade gjort det som med alla funktioner men tydligen så är man trött.
Hur klarar ni proffs att hålla er skärpta en arbetsdag?

Detta är som sagt en "skoluppgift", vad tycker ni ska jag censurera bort(alternativt be mod göra det) lösningarna från tråden så inte någon nästa år hittar hit och får hela lösningen "gratis"? De använder uppgifterna från tidigare år dock inte exakt likadana.

För mig funkar det så att jag blir pigg av sådana här uppgifter, ju svårare problem desto mer energi har jag i kroppen och knoppen att försöka lösa det. Det blir en utmaning. Jag gillar problemlösning. Om du inte klarar av att hålla energin uppe när du sitter framför datorn så ska du nog syssla med något annat, enligt mitt sätt att se på det.
Ett alternativ är ju energidrycker och/eller droger. Men inget jag rekommenderar.

Det är väl glasklart att du inte ska be moderatorerna ta bort något inlägg? Varför skulle inte alla andra ha rätt till samma hjälp som du har fått? Har du fått lösningen serverad har alla andra precis lika stor rätt till det, eller hur?

Mvh,
/J

Av JugsteR

Hej, allesammans, jag vill påstå en sak och fråga en sak, som inte har med tråden i övrigt att göra (ursäkta i förväg).

1) Jag kommer inte överens med mekaniska brytare, har provat diverse röda och svarta cherrys, och en hel drös andra färger från mindre renommerade företag. Jag tycker helt enkelt att mekaniska brytare är överhypade något enormt. Jag får konstant snabbare resultat i diverse tangentövningar med mitt MS Ergonomic 4.0 än vad jag får med alla andra mekaniska tangentbord som jag har testat. Förmodligen är jag undantaget som bekräftar regeln. Dessutom har jag aldrig slitit ut ett icke mekaniskt tangentbord, jag har bytt för att jag ville byta, inte för att det inte fungerade. Det verkar alltså efter en del empiriskt testande att mekaniska tangentbord inte är för mig.

1 igen) Var finns alla forum för icke mekaniska brytare? Jag letar specifikt efter rbg belysta tkl tangentbord med dome/scissor vad för något-som-helst brytare, fast inte mekaniska.

Om någon har bättre google-fu än jag, snälla kan ni skicka mig ett privat mess så att vi inte tar upp mer utrymme i denna tråden, tack på förhand.
/J

Av JugsteR

Lol!

Min procedur när man installerar windows och drivrutiner ser ut ungefär så här.

1) Leta upp drivrutinsskivan du fick med moderkortet. Släng den.
2) Gå in på tillverkarens sida och se vilka drivrutiner som används.
3) För varje hittad drivrutin i steg 2, gå in på respektive chiptillverkares drivrutinsida och ladda hem den senaste versionen.
4) installera windows
5) installera alla drivrutiner du laddat hem
6) njut

Gör man inte detta så löper man risk att ha en dator som presterar sämre an vad man kan förvänta sig.
Det var det problemet du hade?

Mvh
/J

Av JugsteR

Kan du verifiera att "registered ecc" funkar med de korten?

Min googlefu är inte stark nog att hitta den infon.

/J

Skrivet av Oldphag:

Jag rekommenderar Asus P6T pro/enterprise eller deluxe!

Skickades från m.sweclockers.com