Inlägg

Inlägg som ZedNet har skrivit i forumet
Av ZedNet

Testade Remember Me en snabbis i helgen, blev intresserad på grund av hintarna om likheter med Mirrors Edge i stil och gameplay en aning. Även det syrliga avsmaken av Big Brother-staten lockade. Blev hyggligt avtänd rätt fort på grund av den usla konsolporten.
3rd-person i bästa konsolstil med menyer och tekniska grepp som bara ser ut som en direkt mimik av andra mega-titlar som bringat in försäljningskapital som endast rivaliserar med dess lika fantastiska reklambudget.
Synd på en sådan lovande titel, hoppas någon tål mekaniken och approachen så de kan få se mer av storyn, den är ju mer aktuell än någonsin dessa dagar.

Av ZedNet

Kan väl flika in lite här, det jag just skrev i en annan tråd alldeles nyss,

Natural Selection 2 kommer ut i oktober, beta är i full gång, man får tillgång till den genom pre-purchase. Finns nu på Steam också, aliens vs marines carnage !

http://store.steampowered.com/app/4920/?snr=1_7_suggest__13

http://www.naturalselection2.com/

Av ZedNet

Jag minns den gamla uppståndelsen kring spelmotorn, men om jag ska spela genom lirens story, så kräver jag nog betalt för det :\

Av ZedNet

Gamla goda Half-Life modden Natural Selection's uppföljare börjar bli färdig och kommer att gå live i oktober. Finns att köpa på Steam redan, denna gång är spelet gjort en helt egen motor och lite nya idéer, men är i grunden samma galna action med aliens vs marines.
Betan är i full gång, tror man får tillgång till den genom Steam-purchase, annars genom att göra pre-purchase på hemsidan deras.

http://www.naturalselection2.com/

http://store.steampowered.com/app/4920/?snr=1_7_suggest__13

Av ZedNet
Skrivet av bärplockaren:

Ser riktigt gött ut, nu är bara att hoppas på att det kommer ett nytt Carmageddon spel.

ÅÅÅÅÅÅÅÅ Carmageddon!! Nu blev jag nostalgisk. Du gjorde min helg!

Inte tänkt på det på flera år!

Av ZedNet

Här skulle jag vilja flika in med en annan fråga, finns det nån webläsare till gingerbread som tillåter att man sätter User Agent till ngt icke-mobile och samtidigt stödjer flash ?

Har en SGSII där defaultbrowsern envisas med att vara mobile som gör att exempelvis thedailyshow.com vägrar visa avsnitt. Trodde jag kommit runt det med Opera eller FF, men då fick jag flash-problem istället

Av ZedNet

Lite potentiellt FUD såhär på en måndag:

http://www.osnews.com/story/25507/Microsoft_Forces_OEMs_To_Lo...

Av ZedNet

Stackars westood som får sitt arv så oerhört vanhelgat. Det räckte inte med förra generalsskämtet och här senast c&c4 :'(

Av ZedNet

Dark Souls till ps3, som förväntat har jag dött otaliga gångar.Detta genom att bli nedstucken av enklaste första monstret eller totalmosad av en megaboss och allt man kan tänka sig däremellan.

http://glacier928.files.wordpress.com/2011/08/dark-souls-boxart-...

Av ZedNet
Skrivet av Twister86:

Runescape har ju dock blivit lite bättre nu grafikmässigt. Nästan så man kan köra full screen. Gå in och se själva: RuneScape - MMORPG - The No.1 Free Online Multiplayer Game

Jag loggade in i RS och hade You last logged on 1063 days ago! Slå det någon! Tror jag tog en screenshot, ska se om jag hittar

http://webo.blogg.se/images/2010/runescape_112076955.jpg

Cool Story Bro Jag synar dina 1063 och höjer till 1617 dagar sen login!

http://img812.imageshack.us/img812/2041/runescapeo.png

(Detta var maj 2010, har förvisso inte loggat in sen dess heller)

Av ZedNet

Ja, jag har försökt med lite makeshit shrouds av tejp för att tunnla luftflödet lite extra, men inget har hjälpt. Beslutade mig för att köra med enbart push för ett tag framöver, skillnaderna är ändå minimala såvitt jag kan mäta.
Minns någon artikel för några år sedan också om att vid montering av en andra fläkt så ökar effektiviteten enbart med några procent.

Av ZedNet

Se där, gjorde nyligen samma operation på mitt AMP!-kort.

Den där kylaren är inte nått man monterar i en handvändning, och på tal om finish så tyckte jag den där värmeledande tejpen de skickade med satt riktigt dåligt...

Hur som, så gick mitt från liknande temps som du hade, 80-95 grader under load till max 65 i furmark samt ner till 25-27 grader idle. Och alltihopa tystare än de andra prylarna som genererar ljud så det drunknar helt bort.

Av ZedNet

Jag såg den där också, men tyckte den såg förjäkla töntig ut ^^

Av ZedNet

Kan ta och svara på min egen fråga såhär efteråt.

Jag införskaffade mig en Cooler Master Accelero Xtreme Plus II (bajsnödigare namn får man leta efter) och slängde på.
Den fungerar ypperligt och kan köras på kortets egna ström för tempstyrning via dess egna bios eller via fläktkontroller såsom MSI Afterburner och dyl.
Monteringen var en pina, och jag har bytt ut vga-kylare ett flertal gånger..

Hade före installationen 85-95 grader vid tungt spelande (minns inte om jag körde FurMark ngt) samt en extremt vinande fläkt, som dessutom hade pissiga lager som rasslade när den väl kom till någorlunda vila.

Efteråt har jag max 62-65 grader efter nån timmes FurMark burn-in på fullscreen där jag enbart hör min min CPU-kylare (Har i systemet 3 x Noctua NF-P12 som chassifläktar som ligger på NXZT-H2's fläktkontroller som är på lägsta och 2x Gentle Typhoon som är neddragna till ~800rpm i push/pull på min Noctual NH-12P-kylare)

Ett varningens ord till den som tänker sätta dit en sådan kylare på ett 560 TI (som såklart måste vara reference-PCB, om du inte känner dig väldigt modig) är att se till att montera den löstagbara fästningsanordningen runt basen på kylarens koppar-yta! (eller i påsen som du får med om du måste köpa nån sorts anpassnings-kit till just ditt kort)

Detta för att vara SÄKER på att du inte sätter RAM-kylflänsarna för nära VPU:n så att de tar i vid monteringen av själva kylaren.

I övrigt rekommenderar jag denna kylare för mycket god prestanda och ljudnivå, men å andra sidan är den är ju rätt dyr också..

Av ZedNet

Missljud vid push/pull på NH-U12P

Tjo, nu har jag gjort en rodering om i mitt NZXT H2 (mycket trevligt chassi för övrigt) och eliminerat missljud och återigen har jag kommit till CPU-kylaren.

Det är en gammal trotjänare som fungerar mycket bra, men jag är lite irriterad över det missljud som uppstår när jag har min NH-U12P monterad med push-pull. Har kört med två varianter av bajsbruna noctua's och nu sitter det 2x gentle typhoon på den. De har varit varvtalsbestäma med motstånd eller tempstyrda, alternativt max rpm.

Den bakre fläkten verkar inte uppskatta den miljö den opererar i och skapar nå dumt ljud där summan är större än de två tillsammans som chassifläktar. Nog för att jag har viss kunskap om att en del fläktar helt enkelt inte alls är särskilt bra på uppgiften som pull-fläkt men både dessa märken är ju high-end och gjorde med extra många flänsar för att kunna ge högt tryck osv..

Nu undrar jag mest om någon har nån erfarenhet av problemet och om det finns några knep att ta till, typ olika rpm eller dylikt?

Av ZedNet

Tänkte bara flika in att jag har också haft detta problem på flera moderkort när jag använt den integrerade controllern. Med varierande frekvens, men det som brukar utlösa det med högst sannolikhet är torrents i höga hastigheter.

Alla gångerna har det varit Windows 7 x64. Problemet har varat sedan release av win7 och ibland har jag skaffat mig ett pci-kort bara för att slippa skiten

Vi får väl se vadan som händer med detta, tråden bumpad iaf

Av ZedNet
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Är egentligen bara intresserad av Diablo III. Köpte Starcraft II och ÄLSKADE Single Player storyn, Multiplayer tröttnade jag på efter bara några timmar, så sjukt enformigt enl. mig (kommer bli slaktad för detta) då det bara går ut på att bygga så fort som möjligt, kanske köper detta oxå för att få se fortsättningen i storyn, kan nog vänta till priset går ner. WoW är säkert kul om man kommer in i de :P, men jag har aldrig vågad mig på att prova, då jag lätt blir beroende av saker och ting och inte har tid att sitta flera timmar om dagen med det, speciellt inte när BF3 kommer landa i brevlådan när som helst.

Jag är benägen att hålla med, har alltid älskat RTS men inte riktigt fattat det roliga med stressat, näst intill mönsterbaserat online-play. SC2 är dock lite nytt för mig ändå, då jag kommer från C&C hållet egentligen, men jag uppskattar verkligen knappen "Custom Game".
Där fanns det mycket roligt att lira, Desert Strike, Nexus Wars, alla möjliga TD, Marine Arena... listan kan göras lång och gameplay är mycket varierat

Av ZedNet

Mja jag hoppas det går såpass bra för dem så de kan göra en 4:a i serien, det var lite för lite bf-känsla i detta för mig. Tur att jag har tf2 ^^

ka-buuum.

Av ZedNet
Skrivet av frozrr:

Hah, glömde den knappen. Har blivit så van med forum som ej har den xD Många av Android-fanboysen har lika mycket dubbelmoral som Vänsterpatiet! (Vänsterpatiet vill alla ska tjäna lika mycket pengar, fast dom som sitter i rikstan får gärna ha toplöner!). Hoppas ingen tog illa upp med mitt argument om Vänsterpatiet.

Nej, det var så mycket annat stötande där att vi fort insåg att inlägget i det närmaste var en plump fräckis snarare än något inlägg i någon som helst diskussion.

Av ZedNet
Skrivet av Sarevok:

Någon mer än jag som tycker att skuggorna i spelet är överdrivet kolsvarta?

Jag skulle snarare säga att hela spelet är så jävla overbright att det gör ont att titta på skärmen. Stenar och högar med grus blänker så mycket att lunding mining skulle komma in o annektera hela stan på två röda om de såg det.

Som om ngn på deviantart slagit på artificiell HDR och dragit upp gamma till max, riktigt jobbigt att spela ibland tycker jag.