Inlägg

Inlägg som aldabal har skrivit i forumet
Av aldabal

http://www.nordichardware.se/nyhet,14029.html

Vet inte riktigt vad detta betyder men kommer minnet på själva graffet gå i 4 ghz?

Av aldabal

Ja dom frågade om jag ville göra något annat men jag fick så dåliga testresultat så det ända dom sa att jag platasde på var kock. Så jag får inte göra något annat sen står det också att dom inte har pengar att ha kvar vissa personer. Så det känns rätt kört för min del. Så jag skrev in mej som reserv istället

Av aldabal

Återkallelse

Hej. Fick ett brev från försvarsmakten igår som sa att jag inte kunde göra lumpen för att pengarna inte räcker till. Nån mer än jag som har fått ett sånt brev?

Av aldabal

Kan ha att göra med att jag har ett äldre version än vad du har?

Av aldabal

Aj då:( det var inte bra. Vad är det här med dubbla bios? Och en biosuppdatering kanske vore på sin plats?

Av aldabal

Får det inte att funka

Hej har klockat datorn i sign. Men jag har ett problem: Den är stabil i orthos i enda upp 3.6, längre än så har jag inte testat. Men varje gång jag stänger av datorn så resetar den klocken, men den stänger bara av FSB ändringen eller vad man ska säga, volten ändras inte eller något, utan bara det. Vad kan vara fel.?

Av aldabal

Får inte micken att funka

Hej har ett Creative SB X-Fi XtremeGamer och ett par Creative hs 900. Jag får inte micken att funka i Vista och jag hittar inte heller några inställningar om det i kontrollpanelen. Hur gör man för att få det att funka?

Av aldabal
Av aldabal

Vet inte om det är detta du menar?

http://www.prisjakt.nu/expert.php?query=TrackIR

Av aldabal

Min flickvän dumpade mej för ca en månad sen. Sen dess har jag kommit i grymm form, har aldrig varit starkare.... tjänar mer pengar nu när jag har tid att jobba, super gör jag mer tyvär också.... har också haft en kompis som har varit jävligt bra att ha.... det går över... det har det iaf gjort för mej och vi tillsammans i 9 månader. Så jag säger börja träna på gym eller någon annan fysisk form av idrott. Det som har hjälpt mej mest iaf

Av aldabal

inte så imponerande va?

Av aldabal

Webhallen skriver 31 oktober

Av aldabal

Random omstarter

Jag vet inte vad som är fel på datorn. Det händer bara i spel. Datorn bara startar om utan förvarning. Detta hände även när jag hade datron klockad men nu kör jag på helt orginal så det kan inte vara det problemet. Kan även tillägga att det började hända efter att jag bytt drivrutin till atis senaste 8.3. Kan det har något med saken att göra. Men det kommer inte upp några felmeddelande innan omstart och inte heller efter när man kommit in i windows. Kan ockso tillägga att det enda spelet jag spelar just nu är frontlines. Men det här problemet hände även innan i andra spel.

Av aldabal

det är nog inte att rekomendera att testa med ett 520 watt. För det första måste du ha ett nättagg som har fyra st 6pin kontakter och jag tror inte det finns något 520 watt nättagg som har det

Av aldabal

Det var inga fel på minnerna, och nu testade jag köra på orginalvolt och då startar det om i spel.

Av aldabal

Jag kör på orginal volt och orginal hastighet på minnerna, även när den låg i 3.4, för det blev aldirg bra när m,an överklockade minnerna. När jag körde i 3.4 låg volten på 1,4 ca så jag tror inte det är det som är fel och den var stabil både i orthos och tat när jag körde fullt där. Ska kolla memtest.

Av aldabal
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nvmuppen
får du ngn infomartion när den startar om?
xp eller vista?
btw borde tråden kanske ligga i felsökning

Jag har vista och det bara startar om och sen frågar den om man vill starta om windows normalt och i felsäkert läge och allt vad det heter

Av aldabal

Konstiga omstarter

Har fått konstiga omstater varje gång jag spelar och klockar prollen. Jag vet inte vad som har hänt då jag har kört med klocken i sign nu i snart en månad utan problem. Det startar också om nu när jag kör oklockat. Nån som vet som kan vara fel?

Av aldabal
Av aldabal

Varför skulle någon vilja göra det? Köp spelet istället.