Inlägg

Inlägg som Champis6 har skrivit i forumet
Av Champis6

ColorsiT "the new generation". eller nåt hehe

Av Champis6

GeForce 6600GT 128mb hjälp!

Hej.
Köpte ett nytt GeForce N6600GT 128MB AGP x8 för ett tag sen, köpte även ett nytt 420w nätagg för att klara av extra strömförsörjning.

Allt funkade jättebra i cirka 2½ vecka tills en morgon när jag satte på datorn så fick jag ingen bild på skärmen när jag startade datorn. Prövade byta tillbaka till mitt gamla grafikkort och då funkade allting bra igen.

Lämnade in kortet till återförsäljaren som fick pröva det i deras datorer, där det funkade helt perfekt.
Min fråga är: Varför, helt plötsligt, får jag ingen bild på skärmen med mitt GeForce N6600GT 128MB?

Nån som har någon teori?

Sitter på en P4 1,9ghz | 1024 ddr ´400mhz.

Skulle bli väldigt glad om nån kunde hjälpa mig.

/ Champis

Av Champis6

N6600GT, konstigt problem. Hjälp!

Hallå där.
Köpte ett Geforce N6600GT 128MB AGP 8x för ett tag sen. Det funkade utmärkt i cirka 2½ vecka. Sen helt plötsligt när jag satte på datorn så gick inte skärmen igång. strömmen till skärmen var på men det var bara som att datorn var av. Jag trodde direkt att det var skärmen som hade brakat ihop. Men sen så satte jag in mitt gamla grafikkort och då funkade allting helt perfekt. Jag lämnade in mitt nya grafikkort hos återhandlaren och efter en vecka så fick jag beskedet att grafikkortet fugerade utmärkt på deras testdatorer. Så min fråga är helt enkelt, varför slutade grafikortet helt plötsligt att fungera på min dator?
Mitt moderkort stöder AGP 2x/4x, men det ska väl inte vara något problem? Har ett 420w nätagg som jag köpte med grafikkortet.

Skulle verkligen uppskatta om någon har en teori om vad som kan vara fel.

Hälsn. Champis

Av Champis6

Kan väl tillägga att kortet fungerar hur bra som helst nu, har maxat alla inställningar på 1024 *768 i WoW och det flyter väldigt bra och det är ju sååå mycket snyggare

Av Champis6

hehe, en kompis med exakt samma kort sa åt mig att plugga in extra strömförsöjnings-sladden till kortet Löste alla problem

Av Champis6

GeForce 6600GT 128mb hjälp!

Hej!
Köpte ett nytt GeForce N6600GT 128MB AGP x8 idag, köpte även ett nytt 420w nätagg för att klara av extra strömförsörjning.
Problemet är att det hackar nå fruktansvärt i alla spel jag testar.
Följde alla instruktioner när jag installerade kortet också. har installerat senaste nvidia drivare nu också men ingen skillnad.
Spel jag testat är wow och join operations och det hackar mycket mycket mer än innan jag bytte grafikkort.
Min fråga är: Varför?

Sitter på en P4 1,9ghz | 1024 ddr ´400mhz.

Skulle bli väldigt glad om nån kunde hjälpa mig.

/ Champis