Inlägg

Inlägg som cLi har skrivit i forumet
Av cLi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gammarayburst
Jo man var tvungen att ha två siffror och två stora bokstäver i lösendordet för att det skulle accepteras.

Har testat nu men HEJsan123 funkar inte...

(Har testat andra lösenord också....)

Edit: Såg min miss nu, tack så mycket

Av cLi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raz
Den bråkade ganska länge för mig oxå, tills man lyckats skapa ett lösenord som de godkände, så nu blir väl problemet att komma ihåg vad det var :/

Du har inte lust att dela med dig utav det? >.<

Av cLi

Är det någon mer än jag som har problem med lösenordet vid beta-registrationen?

Av cLi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av cyme
Jobbigt typ när man skulle till MC med guilden för länge sen och plötsligt visste inte en Mage vad MC var

Haha, men sånt är ju riktigt nice :>

Av cLi

Jag tycker att BF2 har det bästa ljudet som finns, är nog mer fel på din dator och datorns komponenter....

Av cLi

Guild Wars, så har du ett bra spel och ett spel som inte kostar i månaden.

Av cLi

Fattar inte varför man ska ge bort account?
Det ända är la då att man ger bort det han/hon fyller på det med 2 månader och man scammar tillbaka det. Så jag hade tagit det och sen sålt det vidare.....

Av cLi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mockarutan
Alltså det är väldigt för vånande att se vad folk tycker, jag menar HL2 kasst? missförstå mig inte, jag respekterar era åsikter fullt ut. Men vad folk tycker olika! Halo, Grim fandango, Wow, Hl2... hmm dessa är enligt mig de största mästervärken genom tiderna! (okej, wow är bara ett ruskigt bra mmorpg). Men intresant att folk ångrar att de ens testade dem.

MvH

Det med WoW. WoW är ett spel som en del har suttit inne och spelat i över 2år, de personer som har antagligen ångrat att dem spela det då de kanske tappade kompisar, jobb och fick sämre betyg i skolan. Så det är inte så konstigt att några ångrar att dem började med att spela det.

Jag själv är en utav dem som sitter framför det underbara spelet WoW, men är det värt all tid? Är det så här man vill komma ihåg sin ungdom?
Tänk att du sitter där om 30-40år och snackar om vad man gjorde i sin ungdom; Joo jag satt framför datorn och spelade WoW hela dagarna.
Låter ju inte så kul; men visst man ska leva i nuet men man vill ju ha minnen som man kan tänka på när man blir äldre.

Och nej man kan inte bara lägga av; jag har försökt tre gånger men har inte lyckats än.. Visst en del klarar det enklare än andra;

Av cLi

Testa att ta bort allt damm ifrån datorns alla kylflänsar. T.ex. Processor fläkten.

Händer det samma sak om du spelar t.ex. Counter Strike?

Av cLi

Du kan patitionera den när du installerar om datorn med. Sen är det olika beroende på vilket operativsystem du använder.
Om du har Windows så kommer det upp innan du börjar själva formateringen.

Google är din vän.

Av cLi

Server: Aszune
SwecNick: cLi
InGame: Kawac - Undead/Male/Mage

Av cLi

Grafikkorts köp

Hej hade tänkt att köpa ett nytt grafikkort då det andra är av utgående datum. Hade tänkt mig att köpa något runt 2-3 000 kronor och det ska då hålla i sig en bra tid framåt.

Setup:

Core2duo E6400 (2.13Ghz)
MSI moderkort (PCI-E)
X1600XT 256MB

Av cLi

hmm, okej men jag tror nog att du kan få 7 000 iaf om man kollar på blockets alla priser som är sjukt höga priser. Annars så säljer du den i delar.

Av cLi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FleXy
5-6k

Ööh? Denna är värd 7 000 och mer där till.

Av cLi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Överkill
Ger personligen en klapp till alla som orkat lvl paladiner till 70!

Jag tog mig till 20 sen spydde jag galla och svimmade.

Haha, Paladiner än den enda klassen som man kan kolla på porrfilm samtidigt som man levlar.

Av cLi

Hehe, lycka till med CS spelandet och Vent snackandet.

Av cLi

Tips:

*Kolla om någon kompis till dig kan lägga upp vent serven och en annan utav dina kompisar kan lägga upp en CS server.

*Köp en vent server eller/och CS server. Blir ju inte så dyrt om ni delar, och det finns CS servrar på www.portlane.com för 4kr/timme.

Av cLi

Jag ska nog starta en ny gubbe på Eldar senare idag

Av cLi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Strukt
Kan tänka mig om hela din umgängeskrets spelar wow att det blir svårt att sluta. Själv slutade jag vara med på raids ett halvt år innan jag slutade. Efter det blev gångerna jag loggade in glesare. Till slut loggade jag in bara nån gång i veckan bara för att kolla läget, göra nån enstaka quest eller så.

Efter ett tag loggade jag in var tredje vecka kanske, det gick så ett tag, betalade fortfarnde på wow, 100spänn märks ju inte ... men till slut tog jag steget och gick in på account management och cancellade subscription.

Kändes skönt efteråt. Otroligt vad mycket tid som friades upp !

Sen att jag har en unge påväg, lägenhet, jobb och annat som tar upp tid var väl en av orsakena också. Samtidigt som jag ville vara mer social med sambon, även fast hon "tillät" mig spela..

Jojo, Jag hade sålt accountet en gång men blev så sugen på att spela igen då ALLA prata om det med mera. Så jag snodde tillbaka det även om det är inte är så schysst men beroende som jag var så kunde jag inte låta blir. Jag spelade i en vecka tills han fick tillbaka det igen, men sen så tog det bara en två veckor tills jag tog tillbaka det igen och denna gången spelade jag det i en månad på hans bekostnad. Sen föra veckan så fick han tillbaka det igen. Så nu ska jag köpa ett nytt MMORPG spel så att jag inte tar tillbaka det igen.

Så kort sagt WoW är sjuk kul MEN det är så beroendeframkallande så att man inte kan lägga av att spela det och det kostar mycket t.ex. all tid som man ägnar sig åt det, alla pengar på spelet (Månadskostnaden, som blir mycket då man får 500kronor i månaden), och det som är jobbigast att man tappar alla vänner som inte spelar WoW.

Av cLi
Citat:

Ursprungligen inskrivet av r3flex
Jag har inte sagt vad jag har för uppkoppling? Så hur kan du då säga att du klarar o lägga upp en egen vent server om du har 2Mbits bredband?

Sen om du läser längre upp så vill jag hart voiceformat 3. Och det kräver bra hastighet utåt om man är cirka 8st.

Nej, men med vilka svar trodde du att du skulle få?

*Ja, det kan jag fixa till dig För att jag vet ju inte vad jag ska göra med 100M.bit, så varför inte sponsra dig med en server helt gratis :D.

Seriöst allt kostar pengar, fixa en bättre lina eller köp en server. Ett alternativ är ju att sluta vara så kräsen, för att när jag spela i en klan i höstas så hade vi en Teamspeak server på en 2M.bits lina och då var vi mer än 8 pers och det va inga som helst problem.

Och sen om det där med internet uppkopplingen också, under 2M.bit hmm.... Jag kan kanske säkert chansa på att någon utav dina 8 kompisar har 2M.bit eller högre.