Inlägg

Inlägg som wolbur har skrivit i forumet
Av wolbur

@septembro: Ja, men vi har varit där väldigt länge. Äventyrliga/fantastiska böcker ansågs skada ungdomars världsbild i början av 1900-talet och det spelet har rullat på sen dess.

Av wolbur
Skrivet av Sebbepojken:

Du släpper inte musen för att skriva lite bokstäver heller då, antar jag?

Många av oss andra skriver siffror samtidigt som vi skriver bokstäver och har därmed inga problem med att använda två händer för att skriva siffror utan att flytta bort högerhanden till bortre änden av tangentbordet.

Jo, men bara för att jag måste. Med numpad har jag tillgång till alla siffror, vanligaste matematiska operationerna och decimaltecken med bara en hand. Sen är jag vänsterhänt också, så det är närmre för höger hand. Många använder numpad för att det är lättare och snabbare än alternativen. Det finns ett skäl till att numpad var standard under en längre tid, men för högerhänta gejmers förstår jag att den mest tar skrivbordsplats.

Av wolbur
Skrivet av dagbro:

Nej. Jag är HELT övertygad om att jag skriver snabbare på nummerraden än 99.9% av alla numpad-användare. Skriver med vänster hand på 1234 och höger på 7890, d.v.s. precis som vanlig touch-typing på ASDF och ÖLKJ fast man flyttar upp två steg.

Numpad handlar om att göra det snabbt med bara en hand. Jag vill inte behöva släppa musen för att skriva lite nuffror.

Av wolbur

Destiny Limited edition har återgått till 649kr igen. :/

Av wolbur

@Othuun: Det är inte en king, alltså inte 150kilovarianten. Det är bara att fråga så kan jag försöka ta reda på det du undrar över.

Av wolbur

@Othuun: Modellen är utgången hos DXRacer, men den tillhör Drifting-serien.

Edit: Glömde även nämna ryggstödskudden som också är oanvänd.

Av wolbur

Stol DXRacer säljes

Det är dags att sälja min välvårdade DXRacer-stol då jag gått över till att stå istället och inte längre har plats för den. Den har inga sprickor i skinnet och är i väldigt gott skick i alla områden. Nackstödskudden och ryggstödskudden helt oanvända.

Finns att hämtas i Rågsved.

Läs hela annonsen här

Av wolbur

Om du har spelat och gillade Heroes of Might and Magic III så rekommenderar jag Age of Wonders III starkt. Intressanta stridsmekaniker och välutvecklat imperiebyggande.

Av wolbur

Som andra säger så är detta alltså statistiken för vilka spel Monster-Keps-Tommy och hans vänner spelar. Det är en särskild grupp som har cortex installerat och rullandes.

Av wolbur

Next level porn tech. Allt som kan tillämpas till porr blir succé, så håll investeringsbössorna redo!

Av wolbur
Skrivet av Aeosoth:

Sony MDR-1R i silver på Amazon för £87 (ca 1000kr) http://goo.gl/vRb7Ki

Just denna färgen hittar jag för 1790kr som billigast bland svenska återförsäljare, annars så kan man få den svart/röda modellen för ca 1300kr. (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1421630)

Det står £156.82 för mig nu.

Av wolbur

Älskar mina DT990 till mitt STX. Kommer nog aldrig byta till nåt annat, särskilt inte när alla slitbara delar enkelt kan bytas ut av reservdelar. Angående diskanten så förstår jag kritiken, det är inte för alla. Det är dock lätt justerat genom EQ:n på ljudkortet när det inte passar sig.

Nu med dustins rådande kampanj med priset för 1390kr känns det givet: https://www.dustinhome.se/product/5010786342/dt-990-250-ohm?u...

Av wolbur

http://www.listentoyoutube.com/
Känns som att du inte riktigt har letat alls.

Av wolbur

Om jag har lärt mig något de senaste åren inom spel så är det att det inte är kvaliteten på den verkliga produkten som säljer, utan löftena om vad den "kommer" leverera vid ett senare skede. Det handlar om att sälja drömmar. Det gäller inom det mesta, men särskilt inom spel. Early Access har blivit den perfekta förpackningen för spel som säljer sig på drömmar och antingen dröjer med att leverera eller aktivt väljer att inte göra det alls.

Sen kan jag klocka ner IQ:n 40 poäng och dra Early Access - Coincidence?

Av wolbur

Fick precis samma problem med glow på en IPS jag beställde. Läste på mig mer om saken och det verkar vara sjukt vanligt med sådant, så jag gick tillbaka till TN.

Av wolbur

Om det hade sämre grafik än Diablo 2 låter det som att det kan vara Baldurs Gate (även om man kan skapa alla möjliga sorters gubbar), Nox eller Arcanum.

Var det 2d-grafik eller ful 3d?

Av wolbur
Skrivet av AndreasPC:

Verkligen inte, det är skiljer bara några få procent i prestanda.
http://www.sweclockers.com/recension/17877-hostens-grafikkort...

Att titta på enbart fire strike-testet är vilseledande.

Thunder Run
7870: 49 fps
760: 70 fps = 42% bättre

Far Cry 3
7870: 31 fps
760: 40 fps = 29% bättre

BioShock Infinite
7870: 50 fps
760: 66 fps = 32% bättre

osv.

Min erfarenhet med radeon är att de är knugar på syntetiska tester och ser bra ut på grafer men är sämre på att hantera spel.

Av wolbur

Tycker som fantomsmurfen att du borde vänta till nästa släpp i GTX-serien. Jag satt på ett GTX 680 innan jag för skojs skull bytte till ett 290X och kommer utan tvivel byta tillbaka till nvidia nästa gång jag köper ett kort. Anledningen är just problem med drivrutiner och kompabilitet med spelen jag oftast kör.

Av wolbur

MaxFPS har om du vill beställa från svensk mark: http://www.maxfps.se/keycaps/47d/cherry-mx-rubber-o-ring-swit...

Kom ihåg bara att hälften av oljudet kommer från tillbakavägen när tangenten slår tillbaka i toppen, vilket ringar inte hjälper mycket mot.

Av wolbur

Söker bra lösning för hörlurar till PC och Xbox One

Jag sitter med ett par DT990-lurar till mitt Xonar STX i min PC idag. Jag skulle vilja använda dessa lurar till min Xbox One som står bredvid utan att behöva koppla om en massa hela tiden. Har ni några förslag på bra lösningar för detta?

Jag letar exempelvis efter rekommendationer på en lämplig hörlursförstärkare som tar ljudet från mitt STX i datorn och från min Xbox One (optisk). Min enda tidigare erfarenhet med hörlursförstärkare är genom den inbyggda i STX:et, så på den fronten är jag helt grön. Vad gäller?