Inlägg

Inlägg som Gurreeb har skrivit i forumet
Av Gurreeb

Jo jag ska ha den som brandväg och byta ut min gammla dator som drar mycket ström till en liten och smidig. där för som jag ska ha 3-4 st nätverkskort

Hittade på denna länken funka ej tyvär. men hur mycket låter en 80x80x25mm fläkt ? AC/DC nättag är väll ochså mera stabilt en ett DC/DC nättag eller ?

Emko Case EM-142 AC-DC 90W Mini-ITX

Av Gurreeb

Mini ITX ??

Hej jag är söker ett bra mini itx schassi och ett bra nätag till detta helst ett som redan följer med i lådan. Jag funderar lite på hur mycket watt mitt system kommer att dra. Hoppas någon har lust att hjälpa mig.

jag har i mitt system

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=361913

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=310518

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=336798

Av Gurreeb

Mini ITX Schassi ?

Hej jag ska köpa mig ett nytt mini itx schassi. Men jag undrar vilket som är prisvärt och bra ? Det jag söker är ett schassi som har en expansions plats eller flera och ett Nättag. ska helst inte vara allt för fult heller. Men jag är tacksam för alla svar.

Mvh Gurreeb

Av Gurreeb

Vista Tv Pack ?

Någon som vet hur man får det att fungera med vista tv pack ? har inte lyckats installera det. får bara att uppdateringen inte gäller för datorn.

Av Gurreeb

ingen som vet ?

Av Gurreeb

ok tack az1e eller om man köper ett sånt här http://www.dustinhome.se/pd_5010042240.aspx och köper ett intel med atom prossecor och ett bra schassi. Är det någon som vet något bra schassi som har stöd för en pci plats ? eller vad tror ni om detta ?

Av Gurreeb

Hej. jag råkade skriva fel. Jag menar mini itx och helst intel. Men om ni har något annat förslag så är ni varmt välkomna med dom ochså.

Av Gurreeb

Mini ATX ?

Hej jag söker ett mini itx moderkort med 2 st Lan portar på. tips uppskatas

Av Gurreeb

Det är nog för modligen moderkortet som är defektdet blir antingen för varmt eller så är det något annat fel på det.

Av Gurreeb

BIOS Fastnar

Hej jag har presis fixat till min server med en ny processor och ett nytt moderkort. Men när jag går in i bios och ska ändra Fläkt hastigheten så fastnar bios ibland och går väldigt segt i bland. Processorn har jag haft i min gammla burk men nu funderar jag på om det är den det är fell på ? kolcka den litte på skoj på föra bruken men den ville aldrig riktigt lyckas på den. är det någon som har samma problem eller har haft och fixat till det ? det vore jätte snällt om någon ville svara

Processorn Q6600 och Moderkortet Asus P5Q Premium Minnen Corsair 6400 4 GB

Av Gurreeb

Nej du förstod mig litte fel i sådana fall jag var ute effter två diskar till som jag ska i RAID dessa ska vara så tysta + strömsnåla som möjligt sen ska jag en snabb disk EX WD Raptor disken som os. den disken behöver inte vara lika stömsnål bara den är hyfsat tyst. Hopaas ni blev något klokare.

Av Gurreeb

Tystaste hårddisken ?

Hej jag håller på att välja litte hårddisk till min server men jag funderar litte gran på vilken hårddisk som är snabbast och tystast och strömsnålast ? har titta på en WD GP 750 GB till Raiden och en WD Raptor till OS disk. Har en gamma WD Raptor men fundrar på hur mycket bättre/sämre den är gämfört med dom nya ? om det ens är någon skillnad. Hoppas på att någon har lust att svara. Borde finnas en klistrad med dessa frågor tycker jag.

Av Gurreeb

Skumt BIOS

Hej jag har presis fixat till min server med en ny processor och ett nytt moderkort. Men när jag går in i bios och ska ändra Fläkt hastigheten så fasnar bios ibland och går väldigt segt i bland. Processorn har jag haft i min gammla burk men nu funderar jag på om det är den det är fell på ? kolcka den litte på skoj på föra bruken men den ville aldrig riktigt lyckas på den. är det någon som har samma problem eller har haft och fixat till det ? så vore det jätte snällt om någon ville svara.

Processorn Q6600 och Moderkortet Asus P5Q Premium

Av Gurreeb

Fixa dödapixlar ?

Hej Fick hem min nya T220 skärm men dessväre var det en dödpixel eller kanske 6 st hur hittade ni era dödapixlar ? Finns det inte något program som man kan använda för att fixa till om man har tur döda pixlar ?

Av Gurreeb

Bredband med mer än upp 2

Hej jag har en litten fråga. Jag undrar om någon vet något bredbandsbolag som kan ge mer än 2 mbit i uppstörm ??

Av Gurreeb

Hehe måste få della med mig litte av min information av posten. beställde skärmen för i går och fick lappen att det fanns hos posten i dag. så effter jobbet stack jag ner för hämta skärmen. Fick då reda på att den fanns i umeå och det skulle ta en vecka att få ner den till stockholm. vilken jävla skit personal som jobbar på posten hur fan kan man ta fel så jävla stort ?

Tänkte höra hur känsliga skärmarna är ? är inte så roligt att få en som frusit sönder i någon lastbil sen när man väll får den.

Av Gurreeb

JA

Av Gurreeb

Fixat

Av Gurreeb

min 9550 ligger på 21 i idle 28 i load hahaha den är så sval. och ja temp mätaren funkar har provat med en separat sak som jag har gort som vissar ungefär exakt samma värde som den inbygda.

Av Gurreeb

Ja jag har märkt det hur som helst vet ni förbaskade 9 åringar något om hur man får bort reklamen ?