Inlägg

Inlägg som FEGISEN har skrivit i forumet
Av FEGISEN

Svårt för mig och välja :/ Första upplevelsen av Tibia och World Of Warcraft som kommer sitta i hjärtat tills jag dör.

Av FEGISEN

Minns inte namnet på den men den handlade om att en kille som älskade att träna började ta steroider till slut började hans penis leva och slet sig ifrån hans kropp och började springa runt stan och våldta kvinnor. Sen fanns det en kvinna i just den staden som var kåt hela tiden och hon var på jakt efter just den penisen. sjukaste filmen jag har sett

Av FEGISEN
Skrivet av anon42512:

Tror det är Black Desert Online

Av FEGISEN

När dras vinnarna av Legion beta key giveaway som var på facebook?

Av FEGISEN

sjukt snyggt sälja?

Av FEGISEN

Om det kommer en TKL variant kanske man kan ge det en chans

Av FEGISEN

Hoppas dem verkligen fixar SLI'n i spelet, får samma fps med ett kort som med två tråkigt som fan

Av FEGISEN

Kommer antagligen bara finnas tillgängligt på "Windows Store" också :/

Av FEGISEN
Skrivet av Dizzzad:

Alternativet är att dom har köpt 1 grafikkort ifrån en internetbutik och sedan fått masterkartongen som innehåller 10 kort.

Hänt mig när jag köpte 1 SSD Disk

Hänt mig en gång förut också beställde en musmatta och fick 10st Man var lite fundersam "Varför är paketet så himla stort för"

Av FEGISEN
Skrivet av GQruel:

Installerade Geforce 359.06 WHQL igårkväll och nu är något riktigt åt skogen med datorn.
I samtliga spel jag testade efter uppdateringen (Assassins Creed Unity, Far Cry 4, Crysis 2 m.m.) hoppade fpsen runt 5-10, ibland nere runt 0-1 i längre perioder och max 25-30. Totalt ospelbart. Innan uppdateringen låg jag på 50-60 fps. Det har ingen betydelse hur jag ställer grafikinställningarna, samma resultat oavsett. Jag testade ta bort alla drivrutiner med Driver Sweeper och installerade om 359.06, ifall någ gammal drivrutin skulle finnas kvar och spöka. Samma resultat.
Vet någon vad det kan bero på?

Specs: GtX 670, 3570K, Windows 8.1

Hade samma problem :/ installerade dem nya drivisar o allt fungerade tills jag började spela Battlefront helt ospelbart fick säkert 2 stutterings i sekunden :/ Gick knappt att spela så fick installerade dem gamla igen och då fungerade spelet riktigt fint <3

Av FEGISEN

25.000kr (nycklar) kanske sedan skins släppet. Men har sålt ganska mycket skins osv. Fått kniv värd 8.000kr och massa annat smått och gott.

Av FEGISEN
Skrivet av RealPower:

Har du testat det där verifiera spelfiler eller va det heter?

Testade det men fungerade inte, tog dock och installerade om hela steam och alla spel och har inte upplevt nån crash än så får hoppas det funkade

Av FEGISEN

Är ganska nöjd att man fick legendary eagle efter mina 10

Av FEGISEN
Skrivet av Ejziponken:

Stor mening med att släppa SLI profiler när SLI inte ens fungerar i win10. :/

Fungerar för mig

Av FEGISEN

Windows 10 csgo random crash

Hejsan, installerade windows 10 i förrgår och har lirat csgo ganska mycket men det kommer lite random crasher ibland och bara stänger av spelet sen inge felmeddelande? Nån annan som har problem?

offtopic : Nån som vet vart man kan tanka msi afterburner till windows 10? tankar senaste från msi men går inte att öppna?

Av FEGISEN
Skrivet av willpower:

Hmm? Skumt - 64-bit och 32-bit har olika installationsfiler. Är du helt säker på att du laddat ner rätt då?

mm helt positiv blev så arg att jag drog in till biltema och köpte lite större usb minne för att installera både 32 och 64 bit samtidigt så nu funkade.

Av FEGISEN

Tankar hem w10 64bit men det installerar 32bit

Hejsan, uppdaterade precis windows via update och aktiverade nyckeln osv. Nu använder jag media Creation tool för att tanka w10 för att göra en fresh install. Jag har försökt 4 gånger nu att tanka w10 64 bitars till USB men endå när jag installerar windows får jag 32 bitars? Börjar bli lite smått irriterande på problemet :/ Nån annan som hade liknande problem?

Av FEGISEN

asrock z77 fatality w10 drivers?

Hejsan, nu när windows 10 är på ingång så har jag kikat på Asrock hemsida dagligen efter w10 drivers. Men det har inte dykt upp nånting än? Så jag börjar bli riktigt orolig att jag kommer kunna köra w10? Har era modekort fått drivisar till w10 msi/gigabyte/asus etc?

Av FEGISEN

23-25 tusen efter skatt industriarbetera

Av FEGISEN

https://www.komplett.se/steelseries-h-trdls-gaming-headset/80...

visst dem är dyra men riktigt bra enligt mig. Följer med två batterier så du kommer aldrig sitta där utan ström till hörlurarna. Varje batteri håller väl kanske 8 timmar