Inlägg

Inlägg som znore har skrivit i forumet
Av znore

Fiero: Jo jag hörde det när jag ringde till ComHem, men med Glocalnet sparar jag en massa pengar

Ännu har inte någon uppdatering kommit, jag blir galen!

Någon som vet var original firmwaret finns?

Av znore

Mailade kundservice och de sa att firmware't kommer "inom ramen av två veckor". Vilket betyder om två veckor plus några dagar antar jag. Jag har precis ringt och avslutat mitt comhem abb. ska byta till glocalnet 24mbps istället.

Vet någon hur/var man kan få tag på originalfirmwaret?

Av znore

Nu har ju mer än halva oktober gått, när kommer den nya f/w som ska fixa allt igentligen? Är så frustrerad, jag kan inte ens köra trådat med min router längre! Världens sämsta router!

Av znore
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fiero
Gäller detta enbart de som flashat en 108mbps routern eller? Jag som precis tänkt göra det med min. 3COM support bad mig ju göra det med och skickade just dessa filer.. hmm.

Har ni ställt in allt som innan då? Jag har gjort backup av mina settings och tänkte lägga in dom efteråt. Då borde ju allt gå som det ska.

Ni kan ju testa att flasha den igen annars?

Jag har 54mbps:en.

Av znore

Det är tydligen samma fw för både 54mbps och 108mbps routrarna. Det trådlösa fungerade innan jag flashade om routern men den hoppade som sagt ur hela tiden. Genom trådlöst så får den kontakt men datorn får ingen ip, den släpps inte ut på internet. Har testat trädlöst på 3 olika datorer så det är definitivt routern som inte fungerar som den ska.

Snackade med supporten, de trodde att en ny fw skulle komma i mitten på oktober så det är väl bara att vänta. Jag orkar inte hålla på att skicka tillbaks grejer och sitta utan internet i ett par dagar.

Av znore

Har en 54mbps som sagt, nya firmwaret, trådat fungerar men inte trådlöst. Vet inte vad jag ska ta mig till, hade tänkt ha på min stationära dator hela tiden och använda routern som en accesspoint men nu fungerar ju inte trådlöst längre och när man trycker på restore factory defaults så får man inte factory defaults.

What to do? What to do?

Är det någon som har kvar original firmwaret till 54mbps routern? Om man fick för sig att byta isp menar jag.

Av znore

Tja! Ny på forumet

Har också en 3com Officeconnect 54mbps och comhem, teh worst combo ever;)

Har också pratat med supporten i canada och fick den nyare firmwaren, nu fungerar det om jag kör trådat men ingenting fungerar trådlöst. What to do?

Ni som har flashat om era med beta-firmwaret, lade ni in båda filerna? Vilka inställningar kör ni med när ni kör trådlöst?