Inlägg

Inlägg som gescheize har skrivit i forumet
Av gescheize
Citat:

Ursprungligen inskrivet av robin_nerf
Passar på att fråga min fråga här då någon kunnig kanske kan svara :

Sms'en man får har ju en info som går att läsa om tex vilken tid medelandet mottogs.
Min telefon alltid är avstängd över natten och sätts på när jag vaknar på morgonen och då kan flera sms dyka upp men jag kan inte se när jag fått dom utan i infon står det ju bara att dom motogs, 06:30 tex, och det är ju vad klockan är när min telefon sätts på och inte vilken tid personen jag fått sms'et av skrev det.

Går det att se när personen man fått sms'et av skickat det till mig?
Eller krävs det att telefonen är på dygnet runt för att denna princip ska fungera?

Mvh / Robin

Ta ut batteri och SIM-kort på kvällen. När du startar telefonen på morgonen och ska ställa i tiden trycker du på avbryt. Då kommer meddelandeinfon till de SMS du fått under naten visa när de skickades.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av jo79
Hej jag tror jag vet hur jag ska bära mig åt för att "lägga till/ändra" svenska i min n73 som bara har engelska.. har läst runt på detta å andra forum men när jag installerat nss så hittar den inte min telefon, någon som vet vilket av alternativen man ska ta vid installation av nss eller har något annat tips?? jag använder kabeln: ca-53

Virtual USB devide.

Av gescheize
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hartridge
annars kan du ju testa med att byta produkt koden det gjorde jag på min telefon och de löste problemet

Det är en vanlig n73 men förut hade jag fixat om den till ME. När det senare inte längre var nån skillnad på modellerna böt jag tillbaka till vanlig n73, kanske har nedgraderingen gjort att den dör av stötar nu.
Försökte få igång NSS nyss för att ändra produktkoden men när jag klickar på "Search for new device" så händer inget.
Visst är det så att telefonen ska vara ansluten i PC Suiteläge?
När man installerar NSS, ska man då välja "Nemesis USB Multi-flashing Device"?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av RoleX
Stämmer bra det är 2 års garanti...

Senast jag bytte ut joysticken på garantin så hade det gått över 1år på garntin. Frågade tjejen om jag behövde betala men hon sa bestämt nej du har 2 års garanti, detta var på nokia service center. Numera är man iphone ägare så man behöver inte oroa sig för garantin .

Va bra då kan jag gå dit igen och få den lagad, kanske till och med be dem byta ut den helt eftersom det är tredje gången?
Vart ligger Nokias servicecenter i Stockholm?

Av gescheize

Hej!
Jag har haft min Nokia N73 i över ett år nu, just innan garantin gick ut (enligt Dialect där jag lämnade in den) så började telefonen att krångla, så fort man stöter till den eller lägger den på ett bord lite snabbt så dör den.
Jag lämnade in den för lagning och de skickade den till Engström för reparation, och när jag fick tillbaka den trodde jag allt var som det borde vara.
Efter nån dag märkte jag att problemet inte alls var löst utan lika illa som innan. Så jag lämnade in den en andra gång och fick tillbaka den än en gång utan förbättringar. När jag fick tillbaka den andra gången hade ett år gått så jag antog att garantin gått ut.

Nu har jag fått höra att det är två års garanti på mobiltelefoner oavsett vad försöljaren säger, stämmer det?

Av gescheize
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WalterEgo
Hittade ett program för att köra doom .wad filer. Kan vara skoj att köra doom på en telefon
bara att ladda ner "C2Doom core version" och enn doom wad.
Har bara testat litegranna men spelet flöt på bra.
http://koti.mbnet.fi/mertama/index_new.html

Det är väldigt skojj det där ja. Är det någon som fått andra versioner än Doom 1 trial att fungera? Man är tvungen att ändra en parameter i C2 Doommenyn för att spela till exempel Doom 2, men när jag startar programmet hamnar jag direkt på själva Doomspelet och kan då inte inte ändra parametrarna i emulatormenyn.