Inlägg

Inlägg som oldbess har skrivit i forumet
Av oldbess

har beställt sakerna du sa nu. Hoppas det lirar fint:)

Av oldbess
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PeCe
CPUn är bra, prestandaskillnaden mot en E8400/E8500 är troligtvis mindre än prisskillnaden.

Dock så är Pentium Dual Core E5200 något snabbare (http://www.matbe.com/articles/lire/1121/comparatif-de-100-pro...) än en Core 2 Duo E4600 och ca 400kr billigare. Anledningen till att den inte heter Core 2 Duo är att den har en något äldre kärna. Dock så tillverkas den med 45nm numer, så jag ser ingen nackdel med att köpa denna snabbare processor som dessutom är ca 30% billigare.

Har inte läst något om att det moderkortet har fler problem än andra moderkort, men precis som alltid finns det ju några som får problem. Kanske http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=343970 kan vara ett alternativ!? (Gissar att du planerar SLI eftersom du valt ett kort med Nvida-kretsar.)

/PeCe

Stöder det moderkortet den processorn då? för den fanns inte med på Kompatibla processorer?

Av oldbess

Nytt moderkort minne processor

Hejsan! nu är det så här jag ska uppgradera min dator lite och har kollar lite på komplett, och jag valde följade delar:

Intel Core 2 Duo E4600 1225:-

Asus P5N-D 1250:-

Corsair TWIN2X 6400 DDR2 CL5 745:-

det jag undrar är om det kommer lira bra? eller ska jag välja en annan processor som är lite billigare med ungefär samma prestanda?

Av oldbess

Förlåt att jag lånar tråden, men jag måste.

Min syster vill ha en bärbar dator och hon lirar mest world of warcraft och sen msn etc etc. Så finns det någon bärbar som funkar i prisklassen 5-7tusen?

//MVH Robin.

Av oldbess

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG

Logitech G15