Inlägg

Inlägg som Feeku har skrivit i forumet
Av Feeku
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nikce
Ser faktiskt riktigt bra ut. Snart har vi alltså TRE fina Mobil-OS att välja på? Dvs Apples, Android och W7 Mobile.

MeeGo will rule them all!

Hoppas jag iallafall

Av Feeku

Jag skulle jättegärna vilja se en tablet utan inbyggt tangentbord, en kompakt smidig dator. Men just nu ser dells xt2 mest intressant ut. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.asp...

Av Feeku

Hur många tänker skaffa en tablet pc till Win 7)

Nu när windows äntligen börjar ta touch på allvar i och med lanseringen av Win 7, så tror och hoppas jag att utbudet av vettiga tablet pc:s ökar. Och att vi får se lite intressanta applikationer till tablet pc:s.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Feeku
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nilseman
Men herregud, har du ens sett vad dom tar betalt för hårdvaran? Typ extra 2GB ram minne?

Jag tror att en hel del av kostnaden går till utveckligen av OS X

Av Feeku

Undrar när macbook med Nehalem kommer xD, tycker det var lite onödigt med ddr3 minnen, drar ju upp priset ett par hundringar

Av Feeku

Att mb är dyr är väl att överdriva, vad är OS X värt egentligen, låt oss säga 2600kr (Vista ultimates pris). 12000 - 2600 = 9400kr, det är knappast mycket för en laptop. Jämför man med dell XPSTM M1330 så är det knappast stor skillnad i pris och prestanda.

Okej lastoshka, bara för man kan så bör man inte. Som om jag skulle vifta händerna framför någons ansikte och säga "LUFTEN ÄR FRI, LUFTEN ÄR FRI."

Av Feeku

Om ni inte tycker att det är värt att köpa en mac, köp en dell då. Men lämna oss som gillar mac ifred. Och lägg ner med ert BUHU:ande, så himla tröttsamt. Ingen tvingar er att gilla en mac

Av Feeku

Key Issue with some Collector`s Editions

--------------------------------------------------------------------------------

We are aware of an issue with some Collector Edition keys incorrectly stating “No Offer Found for given key”. We have a solution for correcting this that is now ready. Please go to https://register.ageofconan.com and enter your key again, then follow the on screen instructions. We are very sorry for those inconvenienced by this.

Note that this is only related to Collector Edition keys and not standard edition keys. If you are having issues with your standard edition key please look for more information on http://support.ageofconan.com/ or contact customer service

Thank you

Av Feeku
Av Feeku

Fick googla lite igen så det är en ips panel i sånna fall jag ska ha (några tips)? Som sagt blue-ray brännare osv är ganska dyra just nu, jag vill bara hitta en någorlunda "framtidssäker" skärm så att jag slipper att köpa en ny skärm när jag upgraderar till blue-ray.

Av Feeku

Samsung Syncmaster 226 BW + Blue-ray

Hej!

Det är så att jag har börjat planera ett skärmköp. Allt det här med HDCP och HDMI är nytt för mig. Mina ögon har fastnat för Syncmaster 226 BW men den har inte någon hdmi utgång, innebär det att jag inte kan spela upp blue-ray elr hd-fimer på min dator i framtiden? Kan någon vänlig själ förklara detta för mig?

Av Feeku

vcore till P4 531

Hej!
En snabbfråga bara, har en P4 531 3.75ghz, hur högt vågar man sätta vcoren på?
Just nu är den på 1.4000v och FSB 250, vågar man höja vcoren och klocka mera eller kommer livslängden minska drastiskt?
Tempen ligger på ca 42-43 C vid load.

Tack i förhand!

Av Feeku

Okej, är förlusten märkvärt stor med promo kretsar? isf vilka minnen finns det med micron som inte kostar ena njuren? Jag menar, ocz är ju rätt så "billiga" prestanda/pris.

Av Feeku

Okej, tack. Då undrar jag vilket av dessa minnen som är bäst dvs i överrklockning/normala fall.

Alternativ 1:
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=331922

Alternativ 2:
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=325557

Alternativ 3:
Annat?

Min processor är kanske inte den bästa men jag tänker uppgradera om några månader när plånboken växt. Så därför vill jag ha några "framtidssäkra" minnen.

Tack i förskott.

Av Feeku

P5N-E Sli och EPP?

Har Asus P5N-E Sli stöd för Enhanced Performance Profiles (EPP)?

Av Feeku

Nytt moderkort & minne

Jag tänkte köpa ett Asys P5N-E Sli och OCZ Platinum DDR2 PC6400 2048MB KIT.
Men saken är den att jag har en p4 531 3.0 ghz med 800 FSB och undrar om processorn kommer vara ett problem. Jag har också en sapphire x1950 pro men den kommer väl att fungera med mobot även om den har ett nforce chipset.

Tack i förhand

Av Feeku

Tillbaka igen, tyvärr. Jag har gjort utliggare försök med att få mitt system att fungera, dock utan resultat. Jag har skickat in mitt mobo, cpu och graffe för test, fick svar att de fungerar klockrent. Jaha tänkte jag, då måste det vara mitt hiper type-r som strular, gick och köpte ett nytt cooltek ct 600, stoppade in den. startade datorn och gissa.... problemet kvarstår! Jag har testat med nya 7.1 drivisen samt testat olika minnensmoduler utan resultat. Har någon en minsta ide om vad det kan vara som strular??

Av Feeku

Jag har samma problem men med ett Sapphire x1950 pro pci-ex, rma mitt kort men det var inga problem med den så det mmåste vara något annat

Av Feeku

Har du senaste drivisarna till din skärm instalerade?

Av Feeku

Några fler förslag?