Inlägg

Inlägg som demo007 har skrivit i forumet
Av demo007

Har precis bytt till Danske och kunde få in mina kort i google pay, har inte provat att använda ännu men Danske verkar anslutna iaf.

Av demo007

steelseries rival 700 såklart!

Av demo007

Jag ville bara förtydliga recensentens påstående om att skärmen inte känns 100% skarp då jag såg att någon bad om det.

Jag var testkanin och tänkte att fan inte kan en lcd-skärm vara oskarp över dvi och beställde en då jag tyckte den såg trevlig ut för övrigt.

Jag körde över dvi->hdmi kabeln som medföljer skärmen och mycket riktigt som det påpekas så känns skärmen inte 100% skarp, kan inte sätta fingret på vad det är men det känns som att köra analogt men endå inte :).

Jag har en rätt bra skärm och jämföra med då jag har en HP2335(23" 1920*1200) brevid och LGn är märkbart sämre i skärpa.

Min skärm åkte tillbaka till butiken eftersom jag som tur var köpt den över postorder och där har man ju en härlig ångerrätt.

Jag avråder alla som läser detta å det starkaste att köpa denna skärm om det inte kommer ett förtydligande på att LG åtgärdat problemen med skärpan eller förklarar vad det beror på.

Om man nu ska bortse från skärpe problemen är den riktigt trevlig. men en skärm för 9000kr som inte är skarp det fungerar då inte för mig.