Under förra året gjorde chassitillverkaren In Win en avstickare från sitt vanliga designspråk och introducerade den ovanligt avskalade miditowermodellen 303. Till årets CES-mässa presenterar företaget en krympt version av chassit med ett liknande utseende och anpassning för den mindre Micro ATX-formfaktorn.

In Win 301 mäter in på 370 x 365 x 188 mm och tillverkas huvudsakligen av stål. Undantaget är den vänstra sidopanelen som utgörs av en skiva av härdat glas, där denna sitter monterad med ett snabbfäste i överkant. Framsidan pryds av dubbla USB 3.0-portar samt in- och utgångar för ljud, där samtliga av dessa är upplysta av lysdioder som sitter bakom frontpanelen.

Insidan rymmer moderkort i formfaktorer upp till Micro ATX samt grafikkort med en maximal längd på 33 cm. Ventilationsmässigt sväljer modellen fem fläktar i 120 mm-klassen medan radiatorer upp till 240 mm kan ta plats i chassits front. På lagringsfronten finns det en vagga för en 3,5" alternativt en 2,5" i huvudkammaren medan baksidan av moderkortsplåten bjuder på ytterligare två 2,5"-platser.

In Win 301 väntas finnas tillgänglig i butik under årets första kvartal. Prisläget är i skrivande stund okänt.

► Läs alla artiklar från #ces-2017