Microsoft har uppdaterat sin officiella dokumentation där man bekräftar att vissa användare kan stöta på problem när de försöker installera den senaste säkerhetsuppdateringen på maskiner med Windows 11-versionerna 22H2 eller 23H2.

Precis som flera användare rapporterat innan skriver nu Microsoft att installationen av uppdateringen KB5034765 kan avbrytas med felkoden 0x800F0922, efter att installationen hängt sig vid 96 procent.

Windows-uppdateringen KB5034765 har skapat problem ända sedan den släpptes den 13 februari. Användare har exempelvis klagat på försvunna aktivitetsfält och prestandaproblem som börjat i samband med att uppdateringen installerades. Microsoft har inte bekräftat att uppdateringen har något att göra med just de problemen och företaget tydliggör inte heller vad krascherna som vissa användare drabbas av kan tänkas bero på.

Däremot erbjuder man en lösning som går ut på att ta bort den dolda mappen C:\$WinREAgent. Det kan krävas en omstart, men sedan ska det gå att installera uppdateringen utan problem.