En streaming-setup är inte komplett utan en maskot! Utöver mikrofon och kamera behöver du så klart en personlig maskot, åtminstone om du frågar Logitech for Creators. Därför utmanar de dig att skapa din egen maskot, med chans att vinna flera fina priser.

Allt du behöver göra är att bygga en maskot som du skulle vilja ha med dig i rutan vid en framtida streaming-session. SweClockers representeras till exempel av den klassiska "Gubben", men en maskot kan vara lite vad som helst. Något som symboliserar dig lite extra eller varför inte en Blue Yeti-inspirerad snöman? Du kan bygga din maskot antingen på traditionellt fysiskt vis eller digitalt.

creator.png

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

1 500 kr LEGO Gåvokort via Webhallen
Logitech Streamcam
Blue Yeti X
Finalplats i Stockholm
LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

4 200 kronor

2

1 000 kr LEGO Gåvokort via Webhallen
Logitech Streamcam
Blue Yeti X
Finalplats i Stockholm

3 700 kronor

3

500 kr LEGO Gåvokort via Webhallen
Logitech Streamcam
Blue Yeti X
Finalplats i Stockholm

3 200 kronor

4–10

Logitech Streamcam
Yeti Nano

2 000 kronor

Utöver bygget i sig uppmuntras även en kreativ presentation av din skapelse. En videopresentation, stop motion-animation eller annan valfri fyndig idé där du sätter din maskot i ett sammanhang ger extra plus i kanten! För att delta publicerar du en bild eller videopresentation på maskoten i den tillhörande forumtråden.

De tio roligaste bidragen väljs ut av Logitech tillsammans med redaktionen och kammar hem ett rejält streamingpaket innehållandes Logitech Streamcam och mikrofon från Blue. Av dessa får SweClockers medlemmar sedan rösta fram tre finalister. Topp tre belönas både med en värdecheck från Lego och får tillsammans får representera SweClockers i "The Creator Challenge" den 17 december. Där bjuds på en utmaning med ännu mer Lego-byggande och fina priser på menyn!

DSC00566 kopiera.jpg

Banana for scale

Uppdatering:
För att fler ska få en chans att hinna bygga klart sina bidrag förlängs tävlingen till den 8 december. Dessutom lägger vi till ytterligare ett schysst pris till den som kniper förstaplatsen, nämligen en enorm Star Wars Imperial Star Destroyer, givetvis i Lego!

The Creator Challenge

LOGI1015-LEGO-LOGOS-st04-JF_With-Characters (1).png

Tre finalister får ytterligare en byggarutmaning i Lego.
När: 17 december
Var: Stockholm, Inferno Online Stockholm (Red Bull Gaming Sphere)

Resa och hotell ingår i vinsten om tävlande bor 5 mil eller mer från Stockholm. Mat och dryck under tävling ingår.

Var med och tävla!

  • Var med i tävlingen genom att lägga upp ditt bidrag i diskussionstråden till denna tävling. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

  • För digitala byggen kan Lego Digital Designer eller Studio.io användas

  • Om en framröstad finalist inte kan närvara vid tävlingen den 17 december erbjuds platsen i turordning till bidragen med i omröstningen

Tävlingen pågår fram till den 5 december 8 december och därefter publiceras en artikel med vinnarna samt en omröstning där tre finalister väljs ut av SweClockers medlemmar. Lycka till!

Sponsras av Logitech

logitech-logo.png

Denna artikel produceras i samarbete med Logitech. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer