#denuvo

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

61

Bakdörr i kopieringsskyddet Denuvo täpps till

Efter endast ett fåtal dagar täpper Denuvo till den bakdörr som gjorde det möjligt att spela Rise of the Tomb Raider och Doom illegalt.

41

Hackare kringgår kopieringsskyddet Denuvo

Denuvo är vida känt som ett av de mest svårknäckta kopieringsskydden, men har nu kringgåtts i Doom och Rise of the Tomb Raider. En Steam-uppdatering kan dock sätta stopp för hacket.

62

Hackare uppges ha lyckats kringgå kopieringsskyddet Denuvo

Kopieringsskyddet Denuvo är ökänt för att det är ett av de få som ingen ännu kunnat kringgå. Detta fram till nu, då en rysk hackare uppger sig ha lyckats med detta i Rise of the Tomb Raider.

88

Pirater kringgår kopieringsskyddet Denuvo

Det kritiserade kopieringsskyddet Denuvo besegras av italienska pirater. Nu sprids piratkopior av Battlefield Hardline, Lords of the Fallen och Batman: Arkham Knight.

181

Kinesiska hackare knäcker det kritiserade kopieringsskyddet Denuvo

Dålig prestanda och krascher är bara några av alla problem som sägs kunna härledas till EA Games nya "kopieringsskydd" i Dragon Age: Inquisition. Systemet har dock framgångsrikt stoppat piratkopiering – åtminstone fram tills nu.

324

GTA V kan få kontroversiellt kopieringsskydd

Motståndare till kopieringsskydd kan få anledning att oroas över PC-versionen av GTA V. Nu talar nya uppgifter för att Rockstar Games kan utrusta spelet med uppföljaren till kritiserade Securom.