#fredagspanelen

Fredagspanelen 173: Geforce GTX 1650, Noctua NH-U12A och höjd kemikalieskatt

Jonas och Kenneth tar plats i studion för att prata av sig om kommande Geforce GTX 1650, Noctua NH-U12A och andra intressanta händelser från senaste veckorna.

Fredagspanelen 172: Nyheter från GDC, EU:s copyrightdirektiv och bakdörr i Asus-datorer

Med en massa nyheter från Game Developer Conference i ryggen och ett genomröstat upphovsrättsdirektiv finns det en hel del att prata om i veckans avsnitt av Fredagspanelen.

Fredagspanelen 171: Nvidia Geforce GTX 1660, USB 4 nästa år och Halo till PC

I veckans avsnitt av Fredagspanelen blir det snack om Nvidias mellanklassare Geforce GTX 1660, ännu fler USB-standarder samt inte minst den glada nyheten att spelserien Halo kommer till PC.

Fredagspanelen 170: Geforce GTX 1660 Ti, Intel Lakefield och säkerhetshål hos 1177

Jacob och Jonas gör en särskild kommandorörelse och slinker in bakvägen för att spela in ett nytt avsnitt av Fredagspanelen, där vikbara telefoner och Geforce GTX 1660 Ti ska avhandlas.

Fredagspanelen 169: Radeon VII, Nvidia DLSS i spel och kemikalieskatten

Strax innan Jonas och Jacob ska ge sig iväg till Växjö för en medlemsträff hoppar duon in i studion för att gå igenom stora händelser från senaste två veckorna.

Fredagspanelen 168: Rykten om kommande GTX 1660 Ti och mer nytt om Zen 2

Jonas och Kenneth sliter sig bort från testlabbet för att prata om senaste nytt i teknikvärlden. Bland annat snackas det om kommande GTX 1660 Ti, Intels nya VD och efterlängtade Zen 2.

Fredagspanelen 167: Geforce RTX 2060, Radeon VII och nyheter från CES 2019

Det är dags för årets första fredagspanel och med CES-mässan i backspegeln finns det mycket för Jacob och Jonas att prata om, däribland Geforce RTX 2060 och AMD:s kommande Radeon VII.

Fredagspanelen 166: Intels arkitekturdag, Geforce RTX 2060 och SweClockers Juldator

Julen står för dörren, men innan det tar Jacob och Jonas plats i studion för årets sista fredagspanel. På agendan står bland annat alla avtäckanden från Intels arkitekturdagar.

Fredagspanelen 165: Nvidia Titan RTX och nytt på processorfronten

Efter ett tufft Dreamhack Winter 2018 kliver Jonas och Kenneth in i studion för att sammafatta senaste veckorna, vilka bjuder på både Nvidia Titan RTX och en drös med spelnyheter.

Fredagspanelen 164: AMD Radeon RX 590, Black Friday och ray tracing i Battlefield V

Kenneth och Jonas tar en paus från fredagens köphets för att prata om AMD:s nylanserade grafikkort Radeon RX 590 samt introduktionen av hårdvaruaccelererad ray tracing i Battlefield V.

Fredagspanelen 163: AMD avslöjar detaljer kring Zen 2 och framtidens arkitekturer

Denna veckas Fredagspanel blir det mycket AMD-snack med anledning av företagets evenemang New Horizon, där de avtäckte mer detaljer kring nästa års processorarkitektur Zen 2.

Fredagspanelen 162: Core i9-9900K, Geforce RTX 2070 och Radeon RX 590

Efter en mardröm till vecka med två stora lanseringar bara dagar ifrån varandra har Jonas och Kenneth mycket att prata om innan det är dags att ta helg med ett visst spel.

Fredagspanelen 161: Intel avtäcker Coffee Lake Refresh med felaktiga prestandasiffror

Kontoret svämmar över av hårdvara som snart ska lanseras, men det hindrar inte Jonas och Kenneth från att ta en paus från testandet och riva av en panel om den senaste tidens händelser.

Fredagspanelen 160: Geforce RTX-korten testade, AMD på uppgång och VR-nytt

Recensionen av Nvidias nya Geforce RTX-kort blir ett hett ämne i veckans Fredagspanel, samtidigt som Jacob och Jonas diskuterar AMD:s guldläge på processormarknaden framöver.

Fredagspanelen 159: Geforce RTX 2000-serien i testlabbet, Iphone XS och kemikalieskatten

Fredagspanelen är tillbaka och rivstartas med gäster i form av Nvidias nya grafikkort i Geforce RTX 2000-serien – givetvis med ett matigt tillhörande snack om den färska arkitekturen "Turing".