#fredagspanelen

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

28

Fredagspanelen uteblir – njut av första avsnittet istället

Det är fredag och då vankas det Fredagspanel. Tyvärr har redaktionen bannlysts från kontoret, så veckosammanfattning uteblir. I stället får du njuta av första avsnittet i den anrika serien.

45

Fredagspanelen 283: New year, new me

Nytt år betyder nya koncept och Calle och André sätter sig i studion för att prata om tre stora nyheter som hänt under veckan.

6

Fredagspanelen 282: CES rivstartar 2023

Smått trasiga André och Noelia återvänder till studion efter en veckas äventyr för att sammanfatta starten på året.

14

Fredagspanelen 281: Distansdan före dopparedan

Noelia får hjälp av Arvid som hoppar in och räddar julpanelen. Det avhandlas allt från hallonpaj till överklockningsrekord och fluffiga ligister i bakgrunden.

8

Fredagspanelen 280: Röda laget slår tillbaka

André och Noelia sätter sig i studion för att prata om veckan som gått, med fokus på AMD RX 7900-korten.

10

Fredagspanelen 279: Certifierat bruna produkter

Anders och André pratar om veckans nyheter, där elände och misär gått hand i hand med roliga produktsläpp från Noctua och Fractal Design.

12

Fredagspanelen 278: (O)säkra kort

Dunderduon Noelia och André äntrar studion för att prata om veckan som gått, med fokus på allt från säkerhet till julkänsla.

14

Fredagspanelen 277: Intel-lektuellt samtal

André och Noelia går igenom det som har publicerats under veckans gång, vilket inkluderar test av Intel-processorer, försämrad försäljning av grafikkort och häxkarlar.

6

Fredagspanelen 276: Heta kontakter

Calle och Noelia snackar Geforce RTX 4080 och inte så mycket mer. Okej, det blir även snack om 12VHPWR, svenska chassin och lite annat smått och gott.

8

Fredagspanelen 275: Svindyra grafikkort och unika hotellrum

Calle och Noelia diskuterar vad som hänt i veckan och på menyn står grafikkort, veckans Musk och hotellrum med en unik twist.

11

Fredagspanelen 274: Over 7000!

André och Calle sätter sig än en gång framför kameran för att tjöta gött om veckans nyheter, där RDNA 3 och Radeon RX 7000 ligger högst upp på hetast-listan.

15

Fredagspanelen 273: På torra land

SweClockers är tillbaka på fast mark igen och Calle och André går igenom veckan som gått. Det blir ett axplock av nyheter gällande grafikkortsadaptrar, Twitter och lite smått och gott.

9

Fredagspanelen 272: Alle man på däck – i saccosäck

Noelia och "Wittwang" hissar segel och avhandlar veckans största tekniknyheter, motljus och mysigt samkväm med medlemmar.

8

Fredagspanelen 271: Makalösa RTX 4090

Noelia och Anders grottar ned sig i nyheterna från veckan som gått. Bland annat blir det prat om den eftertraktade recensionen av Geforce RTX 4090, men också mycket mer.

16

Fredagspanelen 270: Pixelerade nyheter

André och Calle sätter sig än en gång i studion för att prata veckans nyheter gällande RTX 4090, Intel Arc och Googles nya Pixel 7-serie som äntligen släpps i Sverige.