#fredagspanelen

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

18

Fredagspanelen 296: Extrema åsikter om RTX 4060 Ti & RX 7600

André och Jonas sätter sig i studion för att grotta ned sig i siffror från senaste grafikkortstesterna och prata om nyheterna från veckan som gått.

17

Fredagspanelen 295: Geforce RTX 4060-familjen och gratis TV-apparater

Jonas återvänder från föräldraledigheten för att tillsammans med Calle prata om bland annat Nvidias kommande grafikkort i mellanklassen.

3

Fredagspanelen 294: Postmord och prisras

Calle och André blickar tillbaka på veckan som gått för att prata om trasiga datorer och marginella prisras på RTX 4000-serien.

4

Fredagspanelen 293 – Steam Decks stora utmanare

Calle och André skippar fåtöljerna och anammar en skakigare upplevelse med vibrerande stol samt tar en första titt på på Steam Deck-utmanaren Asus ROG Ally.

11

Fredagspanelen 292: Netflix-snyltare och Partnerpartaj med RTX 4070

Calle och André bänkar sig i studion och pratar om RTX 4070 från Asus och Gigabyte och att Netflix stoppar snyltare.

24

Fredagspanelen 291: RTX 4070 sparkar 1440p-rumpa

André och Calle kastar sig ner i fåtöljerna i studion för att gå igenom siffror från RTX 4070 och andra händelser från veckan som gått. Häng med!

6

Fredagspanelen 290: Fanboyism och fejkade pixlar

Calle och André återvänder till studion för att prata några av veckans intressanta nyheter och varför Calle egentligen är en tvättäkta fanboy.

0

Fredagspanelen 289: Calles äventyr med monsterlaptop

Calle och André tar en titt på veckan som gått och snackar höjdpunkter som Calles "bärbara" laptop, lovande prestandasiffror från AMD:s Ryzen 7 7800X3D och konstiga tangentbord.

3

Fredagspanelen 288: SSD-äpplen och spel-päron

André och Noelia sätter sig i studion för att prata om några av veckans största nyheter samt vårt test av Gigabytes snabba och dyra PCI Express 5-SSD.

10

Fredagspanelen 287: Cachen dom tas

Noelia och André går igenom veckan som gått där rykande färska Ryzen-processor, överraskning från Nvidia och Diablo IV ligger högt på på topplistan.

11

Fredagspanelen 286: Loppisshopping och virtuell verklighet

Noelia och André sätter sig i studion och grottar ner sig i ämnen som andrahandshandel, Microsofts korståg på spelfronten och Playstation VR 2.

5

Fredagspanelen 285: Smarta nätagg och artificiell intelligens

André och Noelia slår sig ner i studions fåtöljer för att prata om strömförsörjning, telefoner och AI-satsningar på bred front.

25

Fredagspanelen 284: Dubbel Samsung och Ryzen-priser

Calle och Noelia slår sig ned för att prata allt från processorpriser till Samsung-lansering och framtida grafikkortsmonster.

28

Fredagspanelen uteblir – njut av första avsnittet istället

Det är fredag och då vankas det Fredagspanel. Tyvärr har redaktionen bannlysts från kontoret, så veckosammanfattning uteblir. I stället får du njuta av första avsnittet i den anrika serien.

45

Fredagspanelen 283: New year, new me

Nytt år betyder nya koncept och Calle och André sätter sig i studion för att prata om tre stora nyheter som hänt under veckan.