Artikelarkiv

32 387 artiklar i arkivet
6

Intel Core i9-13900 "Raptor Lake" på operationsbordet

Med rakblad och värmepistol avlägsnas värmespridaren från ett utvecklingsexemplar av Core i9-13900. Under huven hittas en krets på 257 mm².

11

Söndagsmatiné: En spännande jakt på förlorade Bitcoin

Att förvara sin kryptovaluta på ett säkert sätt är helt klart vettigt, men med lite otur kan det bli dyrt. I veckans klipp gör Joe Grand ett försök att vaska fram två miljoner förlorade dollar.

34

Partnertillverkare tveksamma till Intel Arc "Alchemist"

Igor's Lab rapporterar om hur branschen mottar Intel Arc. Ointresse och skepsis sammanfattar situationen bra.

107

Helgsnack: När byter du ut din kringutrustning?

Hamrar du på tangentbordet och snurrar på scrollhjulet tills de är utnötta, eller lockar nya prylar och uppgraderingar oftare? Helgens snack handlar om kringutrustning!

8

Fredagspanelen 262: Ryzen närmar sig och Arc får bannor

Fredagspanelen får åter finbesök @wittwang, som tillsammans med Noelia avhandlar omsusad Ryzen 7000-lansering i september och kritiserade drivrutiner.

32

Fyra spelare delar Game Pass-konto i Microsofts testlansering

Microsofts speltjänst Game Pass följer devisen en spelare, ett abonnemang. Nu sjösätter företaget ett test där tjänsten kan delas av flera.

39

Husqvarna samlar kör av robotgräsklippare för utomjordisk födelsedagshälsning

Världens ensammaste robot Curiosity firar idag tio år på Mars. För att hylla landfarkosten brister robotgräsklippare från Husqvarna ut i sång.

52

Hårdvara möter guldfisk i glasklart kombinationschassi

Tillverkaren Metalfish gör varje dag till en spännande upplevelse, genom att kombinera akvarium och datorchassi. En produkt ingen visste behövdes.

71

Turbofrekvens om 5,7 GHz när möjliga AMD Ryzen 7000-specifikationer skymtas

Efter relativ tystnad från rykteskvarnen gällande de kommande Ryzen 7000-processorerna letar utförliga specifikationer sig ut på webben.

57

Fractal Design krymper Define och Meshify

Med fyra nya datorlådor skalar Fractal Design bort stöd för ATX-moderkort, medan de flesta möjligheter och funktioner från föregångarna finns kvar.

27

Dell överväger bärbar dator som trådlös laddare

I den berömda framtiden är det möjligt att telefonen kan snylta på den bärbara datorns batteri, om Dells och Apples patent realiseras.

124

Quiz: Identifiera silhuetterna

Den här veckan består utmaningen av tio mystiska silhuetter. Kan du lista ut vad som gömmer sig bakom de olika skuggfigurerna?

8

Asrock avtäcker Intel Arc A380 i Mini ITX-format

Den omskrivna Arc A380-modellen från Gunnir får nu sällskap av en tredjepartsmodell från en aktör som är mer välkänd på hemmaplan.

24

PCI Express 5.0-lagring demonstreras med Ryzen 7000 i testsystemet

Nästa generation lagringsenheter står precis utanför dörren. Phison demonstrerar prestandan med hjälp av nyheter på tre fronter.

14

Gigabyte M32QC – en böjd mellanklasskärm som inte hänger med i svängarna

Formatet 32 tum har lämnat TV-bänken och flyttat över till skrivbordet. Idag tittar vi närmare på en välvd variant från Gigabyte.