Den som har koll på gamingprylar har god chans att hamna högt i veckans quiz. Komplett är igång med kampanjen Back to Gaming och passar nu på att utmana SweClockers i ett knivigt kunskapsprov om såväl bekanta som mindre kända datordelar och gamingtillbehör.

bilder.jpg

Så här glada blev Emil och Erik av att få 7 av 12 poäng i veckans quiz. Slår du deras resultat?

I vanlig ordning tar Emil och Erik på Komplett utmaningen på största allvar och har redan tjuvstartat. Forum-duon lyckades snitta på sju poäng och nu kvarstår frågan om SweClockers kommer att lyckas bättre. Om vi tillsammans når ett respektabelt snitt lovar nämligen @Komplett att det dimper ned en och annan överraskning i forumet.

Detta är @Komplett i SweClockers forum

E1.jpg

Erik Järlestrand
Gammal forumräv och aktiv tekniknörd från Göteborg, som älskar datorer och prylar lika mycket som han gillar ordvitsar och att vara ute i naturen. Har rosaskimrande minnen av överklockningen av sin Athlon XP 2200 (med blyertspenna) och tycker absolut inte att 64 GB RAM är overkill för sin TrueNAS-baserade hemmaserver.

EÅ1.jpg

Emil Åkered
Teknikfantast i sina bästa år, med Android på telefonen, Windows på datorn och onödigt många smarta hem-prylar i stugan. Just nu avnjuts solnedgången gärna i kullarna runt Valentine, men minst en gång om året behöver Eredin stoppas och Liara räddas från Therum – det är sedan gammalt. Köpte ett RTX 3070 på lanseringsdagen och tyckte att det var dyrt, men vi vet ju alla vad som hände sedan.

Sponsormeddelande

Komplett Back to Gaming pågår nu
Är grafiken inte riktigt så vass som du vill? Kanske hackar senaste storspelet lite mer än du önskat? Då är det är dags att fixa en bättre gamingupplevelse! Vem säger väl "nej tack" till fler FPS, jämnare kanter, skarpare texturer och häftig ray tracing? Vi skänker en tanke till vacker grafik och silkeslen bildfrekvens, givetvis med riktigt vassa priser på allt du behöver för den ultimata upplevelsen.

Till Komplett Back to Gaming

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.