SweClockers julkalender växlar upp och mängder av riktigt juliga bidrag inkommer från communityt. Näst på tur står en animerad datatomte med anor från 1982 samt en stämningsfull dikt för alla nostalgiska forum-nissar där ute.

När jag var ung så trodde jag jämt, att för lite klappar till jul, är det ett dåligt skämt? När jag blev allt äldre så märkte jag snart, något som jag helt plötsligt fann var så klart. Julklappar och datorer har något gemensamt för mig, och detta ska jag nu tala om för dig.

Lite klappar under gran och lite bitar i datorn går lika bra, för de båda kan ge mig något som ändå är roligt att ha. Det är kvaliten på sakerna som ger rätt känsla, så lite till mängden kan dig ändå länge fängsla. God Jul!

Skaparen bakom dagens lucka är ingen mindre än @decee, som allra helst önskar sig en Commodore 64 under granen. Som tack för att han sprider julstämning i forumet kan han se fram emot 1 000 kronor i presentkort hos en välkänd datorbutik. Samtidigt är han med och tävlar om Kompletts stora julklappspaket. God jul önskar SweClockers!

Tävla i SweClockers julkalender!

ingress2.jpg

Vill du också vinna julklappar? Tävla i SweClockers julkalender genom att spela in ett eget julklappsrim, framför en juldikt eller sjung en julsång om valfri pryl som du önskar dig i jul. Du behöver inte synas på bild och det går även bra att bara skicka in texten. Vinnare dras varje dag fram till jul.

Klicka in och tävla

Sponsormeddelande

Riktigt vass Samsunglagring i dagens lucka med Inet

Samsung 990 PRO är den perfekta disken för dig som kräver högsta möjliga prestanda som PCI Express Gen. 4.0 kan erbjuda med läshastigheter upp till 7 450 MB/s och skrivhastigheter upp till 6 900 MB/s tänjer den på gränserna. Idag till ett fantastiskt bra pris hos Inet.

För din chans att vinna en av två Samsung 990 PRO 1TB från Inet. Skriv ett julklappsrim tillägnat produkten som ett inlägg i kommentarstråden.

Till erbjudandet