Internet är en naturlig del av våra liv och påverkar i stort sett alla delar av samhället. Samtidigt innebär det att ju mer vi interagerar på nätet desto mer utsätter vi oss för risker. Nätverkssäkerhet är en viktig aspekt av att använda internet på ett säkert sätt och är även avgörande för att skydda både din personliga integritet och dina enhet från skadliga angrepp. Men vad kan du egentligen om tekniken? Utmana dig själv i veckans quiz!

Sponsormeddelande

Erbjudande: Skydda din aktivitet på nätet med NordVPN

Du hinner fortfarande slå till på NordVPN:s stora födelsedagskampanj som pågår till och med den 21 mars! Som ny användare får du 59% rabatt på en 2-årsprenumeration, plus en extra månad gratis! Dessutom får du en present efter köpet – slumpen avgör om 3 eller 12 ytterligare gratis månader läggs till din prenumeration!

Och med NordVPN får du så mycket mer än bara ett VPN. Den nya funktionen Threat Protection blockerar spårare och irriterande annonser samt skannar dina nedladdningar för malware. NordVPN erbjuder även förmånliga paketerbjudanden som inkluderar den prisbelönta lösenordshanteraren NordPass och 1 TB molnlagring med NordLocker.

Vill ta bort dina personuppgifter från marknaden? Använd databorttagningsverktyget Incogni.

Även om du inte vill betala för en NordVPN-plan kan du fortfarande få tillgång till alla Meshnet:s bästa funktioner, från trafikdirigering till säker fildelning. Cybersäkerhet har aldrig varit enklare!

Till erbjudandet

NordVPN-Logo.png

Sponsras av NordVPN
Denna artikel produceras i betalt samarbete med NordVPN. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.