Det värsta med att ta tåget till släktens julfirande är förstås att man blir tvungen att lämna favoritspelen hemma – något som glädjespridarna på MSI nu ger chansen att ändra på. Den bärbara speldatorn MSI Katana 15 erbjuds nämligen i dagens lucka. Läs mer om erbjudandet och säkra ditt exemplar nedan!

Black Friday-pris på bärbar speldator från MSI + bundle!

MSI Katana 15 är en bärbar speldator med den tolfte generationens Intel Core i7-processor och Nvidia GeForce RTX 4070. Just nu till Black Friday-priset 14 990 kronor och med en extra produktbundle från MSI till ett värde av 500 kronor. Observera att du behöver vara inloggad på Inet för att ta del av erbjudandet.

Till erbjudandet

Är du en av de 25 första att utnyttja erbjudandet får du en speciell MSI-bundle på köpet, till ett värde av 500 kronor. För att lösa in erbjudandet mejlar du se-marketing-nb@msi.com och bifogar ditt kvitto eller faktura. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock som längst till 2023-12-08 23:59.

Sponsras av MSI
Denna artikel produceras i betalt samarbete med MSI. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.