Vem har egentligen sagt att ett datorchassi antingen måste vara stilrent och avskalat eller utsmyckas med blinkade ljus som en amerikansk julgran? Varför går det inte att mötas någonstans på mitten och kombinera stilren design och typ ... pärlplattor?

Svaret på den sistnämnda frågan måste ha ställts och besvarats med ett rungande "Ja, varför inte?" av hårdvarutillverkaren DeepCool när de utvecklade DeepCool Pixel – små silikonbitar som är perfekt skurna för att passa gallren på flera av DeepCools chassin.

temp4cj.png

Minstingen DeepCool CH160, där fronten går att styla med DeepCool Pixel.

Bitarna finns tillgängliga i flera olika färger och kan kombineras för att skapa precis de mönster eller visdomsord som användaren vill ska pryda chassit. Ett roligare sätt att göra datorhörnan lite mer personlig, tycker DeepCool, men vad tycker SweClockers?

Det leder oss till veckans fråga som således blir en som vi redan vet är en vattendelare här på SweClockers: gillar du att sätta din egen prägel på datorchassit rent estetiskt eller föredrar du att lämna lådan som den är? Kort och gott: är du en sådan som pimpar ditt chassi? Gör din röst hörd i omröstningen och ta diskussionen vidare i tråden!

Sponsras av DeepCool
Denna artikel produceras i betalt samarbete med DeepCool. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.