MSI - sämre kvalité än ASUS eller är det bara en inbillning

Permalänk
Skrivet av skog1s:

Du kan helt klart släppa din inställning till AsRock, många sitter kvar i gammalt tänkande när det gäller asrock. Bara för att det har varit ett dotterbolag till Asus (tror inte att det är det längre, har läst att moderkorten görs i Asus fabriker, om det stämmer vet jag inte) och släppte många budgetkort på marknaden för några år sen.
AsRock är ett litet bolag om man jämför med Asus, men det många inte vet är att dom är tredje största när det gäller moderkort nu.
Större än både MSI och ECS.
AsRock är en liten uppstickare som har lågt pris på bra saker och en väldigt bra support ! Deras nya serie P67 har fått mycket goda betyg på diverse hardware magasin.
Jag själv ville ha ett bra moderkort så billigt som möjligt, men inget skit. jag läste på om olika modeler/märke och efter några veckor så var det inget snack om saken att asrocks P67 serie är väldigt bra. jag hade en budget på ca 1500kr så det blev AsRock P67 Extreme 4 för mig för att jag ska köra SLI.

Sen att deras Download sida med drivisar är trevlig/lätt är en bonus man för på köpet

B l a så har dom 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors på dom flesta av moderkorten och Premium Gold Caps på dom dyraste!

AsRock är helt enkelt mer för pengarna för att det är en uppstickare, och det är deras sätt att slå sig fram på marknaden.

Det finns en sak som jag retar mig på och det är att dom har släppt in Fatal1ty som marknadföring, visst Fatal1ty P67 Proffesional är ett riktigt fint moderkort. Men dom hade kunnat göra det utan "han" bara för att få ner priset lite. Samtidigt kan man fråga sig vad ett sånt kort skulle kostat om det hade varit Asus, jag tippar på en tusenlapp till, minst ! ! !

Tack för ditt inlägg, det kändes väldigt bra att få klargjort hur ASRock verkligen är som märke, vem vet det kanske rent utav blir ett sådant nu i stället för Asus kortet