Permalänk
Medlem

Ny speldator, budget 11-14k

Hej hej, det var dessvärre ett tag sedan jag byggde en dator, men nu då ett antal spel syns i horisonten så är det nog dags att bygga ihop en burk nu. Den senaste från 2006 fungerar nog inte längre och jag slängde ihop ett paket på jobbet som ser ut att fungera helt ok i mina ögon. Jag har dock några funderingar på det.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/976327/senaste

Är storleken på modekort och chassi kompatibla, och får grafikkortet plats?

Det har ju inte kommit ut några riktiga krav på BF3, men skulle detta bygget klara av att spela det?

Har jag missat något? (ska börja med en SSD disk för att ev. senare lägga in en 2tb lagringsdisk om min briljanta ide om en NAS som lagring till alla mina datorer inte funkar)

Är det något flaskhals i prestandan som drar ner helheten, eller är någon del överdimensionerad? (ska i huvudsak spela på datorn)

Tackar för ev. svar.

//Caspus

Permalänk
Avstängd

Till och börja med: moderkortets leverans står listad som "obekräftad" så du borde mejla och fråga om dom fått nån ny info om när det kan komma, du vill ju inte vänta för länge!

Ja, BF3 kommer du kunna spela med höga inställningar.

Jag har samma chassi och är nöjd, det är rymligt och snyggt. Enda minuset är att det finns hela 8 hårddiskplatser, lite för mycket egentligen. Men inget farligt.

Ser att du valt vattenkylare för processorn, om du av någon anledning skulle ändra dig och vilja ha en fläkt istället, tänk då på att RAM-minnena du valt nog kommer vara för höga, så i så fall borde du köpa LP(Low Profile)-minnen. Men minnena du valt ska passa till kylaren du valt, så no worries.

750W nätagg är lagom, då har du kraft över ifall du vill köra SLI i framtiden, eller kanske överklocka. Men om du både överklockar och kör SLI så kommer den nog vara lite klen, men det beror ju på.

Paketet ser bra ut!