Få bort hack i bilden, möjligtvis judder?

Permalänk

Få bort hack i bilden, möjligtvis judder?

Tjena, jag har ett problem. När jag spelar upp 1080p rippar flyter allt på kanon men när jag kör viaplay så hackar det lite smått, har googlat och tror att det kallas judder. Det flyter helt enkelt inte på som det ska utan är lite småhackigt istället. Någon som har en aning om hur man blir av med detta? Har uppdaterat så jag har de senaste drivrutinerna i datorn och har tom formaterat om datorn.

Det är inte viaplay som är problemet. När jag spelar upp deras sändningar på iphonen och streamar det till min boxeebox via airplay så flyter det på bra på den TVn som jag kör på då. Men jag vill att det ska fungera från datorn också då jag har boxee boxen i ett annat rum.

Någon som har en aning om vad man kan göra för att få bort detta problem?

Permalänk

Ingen som kan nått om detta?

Permalänk
Medlem

Inte för att jag är så insatt, men har du provat byta kvalité på det streamade materialet? Samt uppdaterat flash player eller vad det nu använder?

Visa signatur

CITERA FÖR SVAR

Ah, MX Blues, the power of nuclear bombs at your fingertips!

13700KF / Gigabyte Z790UD / 32gb DDR5@6000mhz / Powercolor RX 6700 XT 12Gb / NZXT HALE90 750 / NZXT H2 White

Permalänk

Testa högerklicka på bilden o gå in på inställningar, bocka ur maskinvaruacceleration om det är ibockat eller bocka i om det är urbockat hjälpte mig för ett par år sen när jag hade liknande problem.

Permalänk

Det går inte att ändra kvalitet och det är Silverlight de använder sig av och den är uppdaterad.

Jag provade att klicka ur maskinvaruaccelerering men det hjälpte inte heller=/ kan det vara att någon komponent är lite trött i datorn? Tycker jag testat alla inställningar som finns. Har formaterat, uppdaterat drivrutiner mm, kört både trådlös och kabelbunden anslutning mm men inget hjälper:/ Samma typ av hack hela tiden. Riktigt skumt... Tack för svaren iallafall!!