Regler för forumdelen - läs detta innan du skapar en tråd

Permalänk
Relik 📜

Regler för forumdelen - läs detta innan du skapar en tråd

I den här forumdelen är tanken att användare ska kunna diskutera runt bland annat spelservrar och klanspel inom olika titlar. Det kan handla om allt från att presentera en server och lansera olika evenemang till att söka nya medlemmar/spelare för klaner/gillen/servrar/communities/föreningar (kallat "organisationer" nedan). För att sektionen ska fungera krävs dock vissa regler och riktlinjer, vilka alla trådar måste sträva efter att följa.

Regler och riktlinjer

  • Om tråden gäller ett specifikt spel ska detta vara tydligt uppmärkt redan i titeln, exempelvis "[Battlefield 3] Awesomegamers CQ, grym server för SweC-medlemmar". Moderatorena kommer aktivt låsa trådar som inte uppfyller detta. Observera att mindre kända modifikationer kan behöva ett ytterligare förtydligande.

  • Tillräckligt med information för en grundläggande diskussion måste finnas direkt i första inlägget. Det fungerar alltså inte med ren "reklam" där endast en webbsida presenteras. Detta gäller till exempel uppgifter för att ansluta till servrar och liknande, samt är starkt knutet till nästa punkt.

  • Trådskaparen och/eller representanter för organisationen måste aktivt svara på frågor i tråden. Att hänvisa all kontakt till annan kanal, till exempel e-post eller webbplats, är inte tillåtet.

  • Varje organisation får ha en tråd som handlar om verksamheten i stort, till exempel vilka spel man spelar, vilka spel man rekryterar till och vad syftet är. Utöver detta får organisationen ha en tråd per spel där man driver allmänna servrar tillgängliga för alla medlemmar.

  • Trådar får inte "bumpas". Ny (relevant) information får däremot tillföras, precis som för resten av forumet.

  • Organisationer får kritiseras och diskuteras i respektive trådar, vi kommer inte radera inlägg på begäran. SweClockers vanliga regler gäller dock, åsikter ska vara konstruktiva, trevliga och underbyggda.

  • Diskussioner sker i egen tråd, inte som "reklam" i andras.

  • All slags marknadsföring och försäljning är förbjudet. Exempel på detta är reklam för serveruthyrning eller uppmaningar att handla i webbutiker.

  • Eventuellt medlemskap måste vara kostnadsfritt. Arrangörer kan dock ta ut mindre avgifter för till exempel turneringar eller LAN-inträde.

Visa signatur

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.
▪ Nöje #1 -> i5-11400F - B560M-ITX/ac - RTX 3070 - 16 GB DDR4
▪ Nöje #2 -> R5 5600 - Prime B450-Plus - RX 6750 XT - 16 GB DDR4
▪ Mobilt -> HP Pavilion Aero - R5 5625U - 16 GB DDR4
▪ Konsol -> Steam Deck, Xbox Series S