Permalänk
Medlem

Insurgency 2

Jag vet inte hur många på det här forumet som spelade Insurgency när det var hett. Insurgency var en mod till HL2 (sourcemod) och var väldigt populärt. I natt släppes Insurgency 2 Early Access och går att nå via deras hemsida. Du får en Steamnyckel du registrerar på Steam och du kommer att få spela alpha, beta och det slutgiltliga spelet.

För de som inte vet vad Insurgency är för spel så kan man förklara det som ett taktiskt FPS. Tempot är inte lika högt som i exempelvis BF3, CS osv. Innan man ger sig in på spelet så skall man veta att det kan vara väldigt svårt och frustrerande emellanåt. Det finns inget crosshair och det finns en viss deadzone för vapnet (ditt vapen är inte riktat åt samma håll hela tiden) vilket gör att det kan ta ett tag innan man skjuter bra utan att behöva sikta.

Det finns för tillfället inte så många banor och servrarna är få men spelet har inte varit ute länge och jag är säker på att spelet kommer få en stor skara fans. Dessutom kan det ju tänkas att många potentiella europeiska spelare fortfarande ligger hemma och stinker bakfylla såhär på lördagsmorgonen.

Jag har möjlighet att starta en server själv om det finns intresse.

http://www.playinsurgency.com/

Screenshots

Fler finns här.

Dold text
Permalänk
Arvid Nordqvist-mannen

Wow.. Spelade en hel del INS när det var poppis, var admin på en server.

Få se hur tvåan blir:)

Fast köpa det?!

Permalänk
Medlem

Dags för lite tråd-nekro! Jag rekommenderar alla som vill ha ett utmanande, taktiskt FPS att pröva "Insurgency 2" eller numera bara "Insurgency"! HL2-modden finns kvar vid namn "Insurgency: Modern Infantry Combat" för den som inte vill betala men ändå testa. Insurgency är fortfarande Early Access på Steam, men har kommit långt - har många maps och modes, och det finns alltid servrar att spela på. Det utvecklas fortfarande aktivt och man får säga sitt via forumen och betatesta ändringar tillsammans med utvecklarna om man vill. Kinda cool.

Insurgency har flera detaljer som gör det unikt. Det som gör det förbenat roligt i min mening är att det *kräver* teamwork för att få något vettigt gjort. Det är oförlåtande och har en klippa till inlärningskurva (men inte pga att många knappar används eller tekniska detaljer!), men det finns ingen motsvarighet när man kommit igång.

Permalänk
Geeks Gaming

Har blivit sugen på att köpa detta :/ men har beslutsångest.. ev slänga upp en server sen också

Visa signatur

|Fractal Design Arc Svart|Fractal Design Tesla R2 650W 80+ Gold|MSI X470 GAMING PLUS|AMD Ryzen 5 5600X|Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz 16GB|RTX 2070 Super|

Permalänk

Har inte hunnit med att spela alls mycket egentligen pga andra spel och "RL-åtaganden" men enligt mig är spelet som det perfekta mixen mellan Red Orchestra och CS. Snabba fartfyllda rundor som i CS, men realismen från RO. Ser helt klart fram emot att spela lite mer senare.

Visa signatur

Asus Z170-A | i7 6700k | 16GB HyperX Fury | Asus 2070 Super

Permalänk
Medlem

Hmm, verkar vara dåligt intresse för detta spel, ändå har det fått bra kritik. Tror det fanns typ 8 serverar i Sverige sist jag kollade.

Visa signatur

< :: Intel i9 9900ks@5.0Ghz/Ring@4.5Ghz | 32Gb DDR4@3600Mhz | Geforce RTX 4070 :: >

Permalänk
Medlem

Köpte spelet förra veckan men inte hunnit testa än =/ blir hårdtestning i helgen

Visa signatur

In science we trust!

Permalänk

Har spelet och tycker att spelet är helt ok. Vi brukar spela Arma 3 men det är så jäkla mycket problem med FPS och dåligt prestanda för många av våra medlemmar. Vi utvärderar spelet nu för att göra det till ett officiellt spel för vår klan. Det som är bra är att det är sjukt enkelt att komma igång , fantastisk bra performance (source engine) och framförallt att det går att modda spelet vilket är mycket viktigt för oss. Spelet uppdaterades igår med ny patch på 1.2 gb och det ser ut som fler och fler intressanta kartor och annat kommer att läggas till. För det priset tycket jag att det är värt att testa på i alla fall.

Permalänk
Inaktiv

Tycker det är riktigt skoj! Många som pratar i chatten och det blir lätt ganska ok teamplay!