JavaFX ändra rad i en TableView?

Permalänk

JavaFX ändra rad i en TableView?

Jag har ett program som lägger in data i en tableview. För att lägga in data så har jag bland annat två comboboxes (Leverantör och Produkt) där det val jag gör i den första påverkar vilka alternativ som finns i den andra.

Jag skulle nu vilja få till det så att när jag klickar på motsvarande cell i en tableview så får jag upp samma alternativ i en combobox och jag får en ny combobox även i cellen bredvid med "rätt" alternativ.

Det här är vad jag provat, jag får upp rätt en combobox med rätt alternativ när jag klickar på en Leverantörs-cell och lyckas fylla "radioList" med rätt alternativ som ska in i comboboxen i cellen bredvid ("produkt").

Men jag får inte det första värdet att "fastna", hur gör jag för att spara leverantören så att den ersätter den tidigare och öppnar en combobox bredvid?

columnSupplier.setCellFactory(ComboBoxTableCell.forTableColumn(supplierList)); columnSupplier.setOnEditCommit(t -> { ArrayList<Radiopharmaceutical> radioListfromSupplier = new RadiopharmaceuticalDao().getRadiopharmaceuticalsBySupplierName(t.getNewValue().getSupplierName()); radioList = FXCollections.observableArrayList(radioListfromSupplier); System.out.println(t.getTablePosition()); System.out.println(radioList.toString()); }