Hur löser jag mitt dilemma?

Permalänk
Medlem

Hur löser jag mitt dilemma?

Hej!
Mitt namn är Anthon, jag har en fråga hur jag gör på enklast sätt .
Jag har i nuläget två st DVI-kopplade skärmar (https://www.komplett.se/product/1092851/gaming/gamingskarmar/...) Men 120hz versionen som utgått ur sortimentet.

Jag har en Macbook pro retina från 2018, det är här vi har det stora problemet, den här begränsade uttag, vilket gör mitt problem som jobbar bäst med två skärmar och undrar helt enkelt för den mest prisvärda lösningen.

Obs ska ej spela på datorn.

Är väldigt tacksam för svar.

Med vänliga hälsningar Anthon

Permalänk
Medlem

Välkommen till adaptrarnas fantastiska värld!

Köp ett par USB-C till DVI-adaptrar, alternativt en adapter + en hub med HDMI utgång + en HDMI till DVI-kabel. Det sistnämnda om du önskar få tillgång till andra utgångar också. Finns även hubbar med både HDMI- och Thunderbolt-utgångar, så du kan köra flera skärmar på det sättet.

//G

Visa signatur

---

Permalänk
Medlem

Var nämligen på Elgiganten idag & kjell & CO, och jag fick samma svar från vardera, dvs att det går att lösa med hubar och adaptrar, men det kommer inte se stilrent ut, inte för att det spelar så stor roll, för in the end of the day så vill jag bara ha en relativt billig lösning.

Permalänk
Medlem

@Saren113: Snyggast lär det bli med en hubb + passande kablar/adaptrar. På så sätt kan du få en enda kabel till datorn, och resen permanent inkopplade i hubben.

Valfri hubb med exempelvis HDMI + Thunderbolt 3 portar borde passa. Men det lär bli en del kablar och adaptrar, som sagt. Hubbarna i sig brukar gå på en del, de med.

Visa signatur

---

Permalänk
Medlem

@Saren113: Fördelen med hubb(ar) är ju att du lätt kan flytta datorn, bara att plugga i/ur en kabel i datorn. Går även att köra mus+tangenbord via samma kabel idag. Göm hubben på baksida/undersida av skrivbordet så blir det rätt stilrent ändå.

Visa signatur

| R7 5800X3D @-30 i PBO2 + Noctua NH-U12s | ROG Strix B450-F | 32GB HyperX Fury Black 3200MHz | RTX 3080 TUF OC | Define R4 + Noctua NF-A14 (x2) & NF-S12A + Noctua NA-FC1 | Corsair RM 850X v2 | Samsung 970 Evo Plus 1TB + Crucial MX300 2TB | LG 27GL850

Permalänk
Medlem

Tack för all respons, jag uppskattar det verkligen!