Permalänk
Hedersmedlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TCO1992
Känns som det lutar åt Warrior - Gladiator som var mitt mål i början oxo. Jag gillar ju att vandra runt på egen hand o då kan det vara bra att göra lite skada.

Sen undrar jag var man kan gå och hunta vid lvl 20.. Har kollat lite på kartor och det verkar mest bara vara lite nybörjar dungeons som gäller.

Och var är SODA som man hör många prata om? School Of Dark Arts? Är de en dungeon eller nått annat kul?

SODA är som du skrev School of Dark Arts, det är DEs dungeon. Tyvärr är den fylld med kineser och bottar så det är ingen idé att vara där, du blir bortkörd eller KS:ad i alla fall. Jag skulle rekommendera att jaga annorstädes. Kommer tyvärr inte ihåg var jag jagade när jag var lvl20.

Vilken server spelar du på?

Visa signatur

The variable 'brain' is declared but never used

Permalänk
Avstängd

Jag spelar på Devianne.

Permalänk
Medlem

Jag trodde det var betan som gick. Tydligen inte, eftersom spelet finns på webhallen. Finns det något sätt att pröva spelet utan att betala? Jag orkar inte hosta upp 500:- plus månadskostnad för att kolla in spelet..

Permalänk
Medlem

Nej det finns inget sätt att testa gratis, om du inte känner någon som har det dvs.

wow, damme satsar stort ^^

För att då visa upp min egen Brigandine så postar jag väl också en bild btw vad är det för svärd du har där damme? Ser ut som Artisan och din dmg verkar vara ganska passande. Ser inte så bra från den vinkeln dock. Ännu en fråga; vad köpte du dina enchanted defence scrolls för?

Permalänk
Medlem

Hoho Damme.
Grymt "snygg" din karaktär var

Alltså gubbs, Vilken server spelar ni alla på?
Jag lirar med min framtida Dark Elf Assassin på "Bartz" och har inte träffat på någon svensk alls. Bara ett par danskar jag satt & tjattra lite med.

När patchen kommer i början av Juni här ska jag flytta över alla mina chars på Lionna dock, Spelade lite där med en dvärg & verkar vara många trevliga personer där. Man snackade & hade trevligt till skillnad från bartz som jag tycker, iaf Dark Elfs del av världen är massa dryga "otrevliga" personer.
Dock några softa personer har man träffat & kört party lite med.

Om ni spelar på Bartz och känner för att parta, jaga eller bara vara lite sociala och prata. Så messa "Tymhekk".
Spelar väldigt ofta och jah.. gillar & vara allmänt social och bara prata med någon om allt mellan himmel & jord.

See you on the battlefield!
have a nice one.

Visa signatur

nobody hates you more than your reflection.

Permalänk
Medlem

Spelar på Hindemith för att:
1. Inga lvl50+
2. 120 ping dvs inget 250 som på Bartz
3. Mindre adena farmers

Jag hoppas verkligen att de inte ska tillåta folk flytta sina chars, det kommer verkligen förstöra Hindemith som server totalt när det kommer en massa 2nd class idioter och förstör.

Permalänk
Medlem

ett bra ställe att hunta är en bit norr om Gludin. Där finns dt lv 14 orcs, lvl 16 pinchers och 17 orcs. Går d sedan vidare så kommer du till 17 bears, 18 poison spider och massa annat. Men vill du då ha bra Exp så ska du liiite högre upp presic när du kommit in i Dark Elf forrest (de e genom sån ravin och du märker de för allt är dött, där efter den svänger du vänster så hittar du gemstone Beast lvl 18 och Dark succubus lvl 21 tror jag. Båda två av dessa ger rätt bra Exp, du kanske kan hitta nån att partya me ddäruppe också. Finns dock några kineser ibland. Men de finns överallt.

Ska bara lvla lite mer sen blir de PK rundor på dem

Visa signatur

If it bleeds, we can kill it!

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Salvekvic
det är ju fint
då kan du väl köpa rätt fina gdrade saker

borde väl göra så att du kan lvla lite snabbare

Jo det går typ 4 gånger fortare att levla nu, och jag ska bara införskaffa bästa boots hjälm och handskar sen har jag inga utgifter tills lvl 40 då jag vägrar använda ss om jag inte är i fara.

Visa signatur

Gaming: Epenis ++
Everything else: MacBook Air M1
Work: MBP M1

Permalänk
Medlem

Ingen?

:/

Visa signatur

nobody hates you more than your reflection.

Permalänk
Medlem

Hum har typ 80 karma kvar jobbar stadigt på den. typ nästan vit, sen så kommer det en magikeer och börjar kasta skit magier på mig... jävla idioter

Man anfaller inte någon som jobbar på sin karama, bara dom som är helt röda. Ska vänta typ 10 min innan jag går in igen. pallar inte med sånna typer

Visa signatur

Gaming: Epenis ++
Everything else: MacBook Air M1
Work: MBP M1

Permalänk
Hedersmedlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ca[[pp
Nej det finns inget sätt att testa gratis, om du inte känner någon som har det dvs.

wow, damme satsar stort ^^

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload5/Rochr2.jpg

För att då visa upp min egen Brigandine så postar jag väl också en bild btw vad är det för svärd du har där damme? Ser ut som Artisan och din dmg verkar vara ganska passande. Ser inte så bra från den vinkeln dock. Ännu en fråga; vad köpte du dina enchanted defence scrolls för?

Det är ett Bastard sword än så länge tyvärr. Känner folk som är lägre levlade och har bättre grejer, var tusan får de sina pengar från? Jag har ändå lånat 200k och har 170k i skuld till guildet (till att levla från lvl1 till lvl2).

Jag köpte den färdigscrollad för 700k från en klankompis. Om det är överpris ska jag få tillbaka pengar när han har köpt C-grade-grejer och kört lite. Om det är överpris alltså, det vet jag eller han inte.

Är det ett Elven du har där? Rike usling

Vad skulle ni köpa för mdef-grejer? Sitter här på ett Near Forrest Necklace och resten NG och behöver nytt för att kunna Cruma.

Jonio: Tack

Visa signatur

The variable 'brain' is declared but never used

Permalänk

Blöh! Dom måste verkligen göra spelet mindre tidskrävande! Man måste verkligen lägga ner flera timmar i sträck för att komma någon vart!

Har nött mobs konstant i ungefär 5-6h idag och lyckades inte ens ta en hel lvl, det borde gå på en tredjedel av tiden tycker jag! Människor som har jobb/skola och ett någorlunda socialt liv kan inte hinna komma någon vart i Lineage 2 utan att offra något annat.

Just nu har jag varken skola eller arbete gör inte heller någonting på dagarna och min flickvän bor i Uppsala så hon okuperar bara mina helger och endå tycker jag Lineage slukar för mycket tid!

Jaja kul är det ju iaf, är man i en grupp med trevligt folk så bara flyger timmarna iväg och det är väll lite det som är det farliga också

Ingen som har armor bättre än bronze eller vapen bättre än iron hammer att sälja riktigt billigt? Är så grovt i behov av bättre prylar att jag förmodligen är mest gimpad i hela spelet =P

Permalänk
Medlem

Spelet är gjort av koreaner för koreaner... jaja gonatt. funderar på att sova kan vara stabilt fakriskt lvl 21.9 och inte röd längre... fast jag dödade magiker helvetet också

Visa signatur

Gaming: Epenis ++
Everything else: MacBook Air M1
Work: MBP M1

Permalänk
Medlem

Alltså. Kvällens spelande har varit det galnaste på länge..

Det börjar hela med en soft kväll att jag expar upp mig på level 14,5 och hittar sedan två andra Dark elfs som föreslår att man ska haka på till School of dark arts & expa lite..
Två jäkligt schyssta snubbar faktiskt.

Så vi drog till SODA.
Jag hade hört rykten om att det fanns asiatiska farmers där nere som "stängde" av ställen där nere och tvingade bort alla andra som ville jaga där, Men jag tänkte "Det är väll bara överdrivet snacka av dom där jänkarna".
Iaf, gud så fel man kan ibland..

Detta är det jävligaste jag varit med om i Lineage2 hitils och jag vart riktigt lack på det.

Vi går börjar ta oss ner en våning och träffar säkert 3-4 botar på vägen, alla sprang runt & dödade mobs även om någon annan attackerade denne och sade typ en mening hela tiden. Så man tänkte, "det där ser ju lite skumt ut".

Sen kommer vi ner till våning nummer 2 och börjar spöa upp lite spindlar och får fin exp allesammans.. Helt som normalt, ett par andra spelare som springer runt & slår och så med.. Som det brukar.

Iaf, Vi märkte rätt snart att det var två asiater som pratade "koreanska/Kinesiska" eller vad det nu var, Och brydde oss inte om dom.
Då sprang ena fram & sade "Go out!". Varpå han upprepade det hela två, tre gånger.

Jag sade något i stil med "We have as much right to be here as you?", Var på efter nån minut sade han "Go out!".
Och jag tänkte ungefär nu.. "är han cepe? Jag tänker inte gå ut".
Det går ett tag till och två andra "röda" karaktärer kommer springandes, och pratar lite asiatiska med sina två "kamrater" som stod där hela tiden.

kort därefter så springer dom två "röda" fram och slaktar sönder mig och mina två polare..

Och jah.. Vad säger man? Hur mogen får man vara?
Alltså, Är det så här jävla "drygt" på alla servers eller är det bara just bartz som är utsatt pga att den är den största?
iaf, Jag tänker till 100% köra ett serverbyte med min karaktär när den där nya patchen kommer..

Jag fattar inte liksom, Varför hålla på som dom gör? Vad tänker människor med? Ena riktiga ***** feta svin är vad dom är iaf, Och sånt här gör än näsan lite sne även fast det bara är ett spel..
Era tankar? Är jag den enda som verkligen "hatar" detta..? Nu vågar man ju nästan inte gå till School of dark arts längre :/
Massa fin experience som man går miste om, Istället får man nöta i Svamps i timmar istället.. Skoj skoj skooooj!

Nej, Nu skall jag ta & sova och kanske ta nya tag imorgon.
Godnatt på er.

Visa signatur

nobody hates you more than your reflection.

Permalänk

Jag blir irriterad bara jag läser ditt inllägg.. Har inte varit i SODA ännu. Men planerar att dra dit om några lvl'ar.

Man borde samla ihop en 20-30 man som bara går ner o rensar upp avskrädet.. Några kommer att bli röda och några kommer att dö. Men vi hjälps åt och fixa detta..

(ja, drömma kan man alltid göra)

/RiLLE (Spelar på Devianne)

Visa signatur

Intel P4 2,6Ghz | Asus P4c800-Deluxe | DDRAM 4 x 256 Mb PC3200 - 400Mhz Samsung Original | ATI Radeon 9800PRO | 200Gb WD 8MB-SE | Pioneer DVD-RW DVR-106D | NEC 3520A | Creative SB Audigy Player |

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jonio
yada yada yada

Fyfan, det där är det man verkligen inte gillar med MMORPG, förbannade asiater som tror att de äger världen. Stryk skulle de ha.. i rikliga mängder dessutom.

Btw, nån frågade vad man spelade som och vilken server förut så;
jag spelar som Human Rogue, just gjort classtransfern och tycker att det funkar fint. expar bra också utanför gludin mot gludio. Spelar på Erica servern mest för att mina polare spelar här, och så finns det gott om svenskar ^^

Visa signatur

joråsåatte

Permalänk
Medlem

Alltså de e förjävligt när de gör såhär, jag bara väntar och ser om de kommer bli fixat. Men jag förmodar att de inte kommer bli fixat. SÅ jag uppmanar alla som kan att ta hand om detta problem på egen hand om de kan. Gruppa och döda så många av dem som ni kan om ni e high lvl.

Visa signatur

If it bleeds, we can kill it!

Permalänk
Hedersmedlem

Är det förresten någon som vet vilka handskar som är snyggast till Brigandinesettet?

Visa signatur

The variable 'brain' is declared but never used

Permalänk
Medlem

Kan ju säga som så att jag ska till SODA med min clan i dag och rensa lite. vi är typ 2 lvl 20 och 5 lvl 30 som gillar pvp. så vi drar dit sen kommer våra magiker elda upp dom svinen och skuta twister grejen, har vi tur så kommer vår lvl 39 kille åsså men vad gör det vi har bästa equip på alla i klanen så det är nog ingen fara

Visa signatur

Gaming: Epenis ++
Everything else: MacBook Air M1
Work: MBP M1

Permalänk
Medlem

Hihih, blir nog bra Uibi. Men ni måste nog hålla fortet också eftersom de kommer nog tillbaka. Men på den ljusa sidan så kommer ni kanske få några bra drops.

Visa signatur

If it bleeds, we can kill it!

Permalänk
Medlem

Damme: Mithril Gloves passar ruskigt bra med Brig. armor. Jag har själv ett par, men jag har manticore armor. Kanske kan lägga upp ett screenshot på dom sen.

Kick there asian ass! : ) Over and Out

Visa signatur

"Say what you mean, Mean what you say"

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Vicious
Hihih, blir nog bra Uibi. Men ni måste nog hålla fortet också eftersom de kommer nog tillbaka. Men på den ljusa sidan så kommer ni kanske få några bra drops.

Jo då även dom som är PK har manticore set och maingauche så blir det nog mycket pengar av det

Visa signatur

Gaming: Epenis ++
Everything else: MacBook Air M1
Work: MBP M1

Permalänk
Hedersmedlem

Hittade bild http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/armord.php?id=...

Fast jag vet inte om det riktigt är looken jag är ute efter. Skulle gärna se Manticore Skin Gloves på en människa. Det är sådana skor jag har så det kan passa.

Bra initiativ Uibi Skulle gärna följa med men vi spelar inte på samma server

Visa signatur

The variable 'brain' is declared but never used

Permalänk
Medlem

Lineage 2 .. nej ush! Spela RYL istället hehe ..
Jag blev level 42 under betan.. fast det var så tråkigt, så jag gav bort allt till en lycklig spelare ^^

Permalänk
Medlem

Must... slay... balron... for not giving me... item/adena... SHINE!

=P

EDIT: Uibi du spela inte på bartz va ? För i så fall hänger jag med er om jag har tid/kan/får.

Visa signatur

If it bleeds, we can kill it!

Permalänk
Medlem

Jo Bartz är typ min server, spelat där sedan Closed Beta så

Visa signatur

Gaming: Epenis ++
Everything else: MacBook Air M1
Work: MBP M1

Permalänk
Hedersmedlem

En fördel är också att de antagligen inte har särskillt mycket högre level än 20 för att de ska få bättre drops. De brukar dö rätt lätt när man bankar lite på dem

Visa signatur

The variable 'brain' is declared but never used

Permalänk
Medlem

damme: hehe visst är det Elven Sword och ja jag är nog förhållandevis rik för min level. Har 200k kvar till Sword Of Revolution dock, så det lär ta ett par dagar. I C1 patchen kommer det antagligen även bli möjligt att köpa brigandine gloves/boots och antagligen är det väl de som kommer passa bäst. lin.warcry.com har även statsen på dem ute redan.

Kinesiska adena farmare finns det på alla servrar och det i rikliga mängder, dock köttar jag dem när det försöker något på mig. Elven Fortress är fan till bristningsgränsen fyllt med dem... Fast jag är nog helt säker på att det finns minst botar på Hindemith för tillfället, har chars på de flesta servrar och jag upplever det som att Hindemith har minst.

Om ni någonsin undrar varför de ofta springer och slår på vakterna utanför städerna är det för att levla ner och som damme sa få bättre drops. Något som är kul är att de ALLTID är DE eller LE och bär Manticore + kukuri.

Permalänk
Avstängd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ca[[pp
Om ni någonsin undrar varför de ofta springer och slår på vakterna utanför städerna är det för att levla ner och som damme sa få bättre drops. Något som är kul är att de ALLTID är DE eller LE och bär Manticore + kukuri.

Vadå, ja fattar inte, hur ska dom få bättre drops? :S

Visa signatur

[coIor="blue"]some text[/color] produces some text (colored blue)

Permalänk

Chansen att få drops ökar, själva dropsen blir ju inte bättre om det var det du trodde