Musikspelaren i K800i är buggig när den är minimerad.

Permalänk
Medlem

Musikspelaren i K800i är buggig när den är minimerad.

Hej!

Precis som rubriken säger har jag problem med musikspelaren i min K800. Det är inga problem när den är maximerad, men någon sekund efter att jag minimerat den startar musiken om. Samma sak när jag ska låsa knappsatsen med spelaren minimerad, musiken startar om. Återupptar jag musikspelaren ser man att låten i själva verket inte alls startat om, i alla fall inte enligt mätaren som visar var i låten man är. Spolar man ett par sekunder så synkroniseras ljudet med mätaren.
Jag spelade in en film på med min webkamera för att visa problemet. Man ser knappt vad det står på displayen, men man hör tydligt att musiken startar om ett flertal tillfällen. Det enda jag gör då är att trycka på t ex * för att kunna låsa knappsatsen. Ibland startar den om utan att jag rört telefonen.
Filmen är drygt 20 MB och kodad med Xvid.
http://rapidshare.de/files/31835089/buggigt.avi.html
http://media.putfile.com/Musikspelaren-i-K800i--r-buggig (samma film, men eftersom man inte kan streama Xvid så tar det ett tag innan man kan börja titta på filmen.

Någon som hört talas om problemet tidigare? Det uppstår både med VBR-filer soch CBR-filer. Låten i filmexemplet är Dark Tranquillity - Undo Control, 128 kbps CBR.

Edit: Jag kom på att jag kanske skulle nämna vilken firmware jag har. Det är en SE original, version R1CF001.