Permalänk
Medlem

UT3 strul

Bah, installerar UT3, tar en jävla tid btw, patchar, bootar, ser laddningbilden sedan ingenting.
Prövar att starta om datorn, ominstallera, köra utan patch men nix, inget funkar. Blir samma resultat.
Uppdaterar till senaste drivrutinerna, samma visa igen. Avinstallerar Daemon Tools, har ju hänt att de strular med spel förr, men nej. Inte hjälpte det heller. Så nu sitter jag här, toksugen på att lira men skiten startar inte.

Sitter på en

XP SP2, 32bit
C2D E6600, smått överklockad
8800GTS 640MB, smått överklockat
2gig RAM

så datorn klarar systemkraven. Prövade demot på min Vista partition och det funkade galant. Den partitionen är nu borta så kan inte pröva på den.
Någon som har en lösning?

Btw, spelet är köpt och efter några minuter efter att jag prövat att starta spelet börja jag höra ljud från menyn, fast väldigt hackigt.

Permalänk
Medlem

Ladda ner CPU-z och kolla så att "Link Width" under Mainboard ligger på x16. Ser att du har Asus P5B och det har en bugg i bios som gör att den kan hoppa ner till x1 när man ändrar volt etc, samma på mitt Deluxe.

Visa signatur

Intel i7 10700k - Noctua NH-D15 chromax - Asus Maximus XII Hero - G.Skill 32GB 3600MHz Trident Z Neo - MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO - Corsair RM750x V2 - Phanteks P600S - Asus ROG Swift PG329Q - Sennheiser HD650

Permalänk
Medlem

Link Width är x16. Verkar som att spelet bara stänger av sig. Hittar inte ut3.exe i aktivitetshenteraren..

Permalänk
Medlem

Hej.
Hade samma problem med UT2004. Var något från deamon tools som störde, men avinstallation hjälpte inte. Däremot en ominstallation av winxp fixade problemet.

Permalänk
Medlem

Gah... det har jag verkligen ingen större lust med men lär väl blir så tillslut ändå :/