Behöver hjälp med uppgradering av burk!

Permalänk
Medlem

Behöver hjälp med uppgradering av burk!

Är rätt okunnig gällande vad som är bra just nu på marknaden och vad som är prisvärt, även vad som fungerar med varandra och dylikt. Så därför vänder jag mig till er gällande min kommande uppgradering av datorn. Som max kan 4000 kronor förmodligen läggas ut, eftersom att päronen inte är särskilt vana vid komponenternas priser. I nutid sitter jag på en 2 och ett halvt år gammal dator som då köptes i form av paket (komponenterna) som dock slutade sorgligt då jag nu idag aldrig retat mig så mycket på en dators prestanda. Givetvis vill jag kunna spela det som finns på marknaden idag (på höga inställningar) och kunna hålla gamern inom mig vid liv i två år till minst, utan att lacka på datorn.

Datorns nuvarande komponenter består av:
A+ Twin Engine CHASSI (Svart och finare än bilden) -- http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323496
Recom Power Engine 550 Plus (Nätagg, link hittas inte pga att produkten är ganska borta från marknaden)
Nvidia Geforce 9800 GTX+ 1 GB GDDR3 (Grafikkort, har fortfarande inte hittat produkt beskrivning eftersom denna produkt verkar varit något speciellt)
Asus P5KPL/1600 Motherboard -- http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPL1600/
2 GB RAM (cryface)
Intel Core Duo 3.0Ghz E8400 --http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=344772&cks=ASS&assoc=98AF869C-B171-4280-BF1D-450A42A4A6EC&gclid=CLKmk4DPkKwCFQhZmAodZgzKmQ#extra Priset känns nästan oerhört krystat, utan tvekan ful sida
Windows Vista 64 bit

Kan ni fatta vilken tortyr jag utsätts för dagligen när jag försöker spela, alla spel hackar så oerhört och under de senaste beta testet av The Old Republic så blev jag smått ledsen i ögat. Spel som dessa vill jag kunna klara av, även möjligen BF3 vid senare tillfälle.

Fick tips om att satsa på denna av en random dude på annat mer ovetande forum: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1061186/2011-10-30
Är dock osäker då jag undrar om dessa delar fortfarande är aktuella för att klara 2 år till framåt minst utan att jag ska vänta 5-10 min på att tabba upp ett spel eller dylikt.

Så jag undrar verkligen vad jag kan göra, och vad som ska göras enligt er som kan sakerna bättre. Kan vänta med grafikkort och köpa detta i nuet, så länge det passar ihop och så vidare. För någonting måste göras, detta är tortyr i ren form. Vill i nuet bara komma upp på fötter igen gällande flytet i spel, att piffa upp grafik är något som kan vänta en månad eller två efter denna uppgradering.

Så, vad tycker ni att jag ska göra? Tack förhand och all hjälpande hand uppskattas innerligt. <3
Its a nightmare..