Bra in ear-lurar för joggning. 600-1100 kr prisklass

Permalänk
Medlem

Bra in ear-lurar för joggning. 600-1100 kr prisklass

Tja, börjar bli dags att byta ut mina slitna in ear-lurar. Vad som är bra ljud är enligt min erfarenhet ofta ganska personligt, men i många fall brukar det finnas en generell konsensus.

Det jag letar efter är lurar som har bra ljud och sitter ordentligt medans man joggar(min förra lurar fick jag justera hela tiden). Hade planerat att lägga ut mellan 600-1100 kr.

Någon som har någon rekommendation? Har tittat omkring lite och läst tester men tycker ofta man får bättre information direkt från folk som har respektive lur.

Permalänk
Medlem

Skulle säga Soundmagic E10 med T-400 kuddar, kan sätta fast kabeln med en clipp så lurarna åker inte ut så lätt.
http://www.dustinhome.se/product/5010603295/soundmagic-e10-bl...

finns även på Ebay där jag köpte mina: http://viewitem.eim.ebay.se/wTracking-SoundMAGIC-E10-Noise-Is...

Nästan ett måste för att dessa ska bli riktigt bra: http://viewitem.eim.ebay.se/GENUINE-Comply-Foam-Tips-T400-3-P...

Jag joggar iofs inte men använt dessa i gymmet en hel del och gillar dem skarpt, lyssnar på flac via en Cowon D2+ så lite audiofil är man. Har aldrig trillat ut öronen eller blivit obekväma, är lite basstarka men inte i närheten av skullcandy eller Koss spark plug som har en överdriven och odefinierad bas. Soundmagic har en stark, definierad och inom rammarna balanserad bas.

Mitt tips då jag använt dyrare Philips lurar och skullcandy som var riktig skit i jämförelse fast de kosta samma eller dyrare!

Permalänk
Medlem

Meelectronics M6 ska vara rätt bra och har en sort "memory wire " som man sätter bakom örat.
Annars skulle jag rekommendera ett par Xears från Xears.com med rabattkoden KLANGFUZZIS
Vad för musik lyssnar du på?

Permalänk
Medlem

Ja dom här verkar ju rätt så bra, 500 kr rea dessutom! http://www.fortumshop.se/kampanjer/conqueror-mist-in-ear-horl...

Permalänk
Medlem

Skulle rek. ett par t-Jays, kanon ljud och sitter alltif fast för mig när jag joggar. Går även att "vända" på dom så att man kan använda sladden och dra dessa runt öronen. Sen gillar jag att sladden är delbar så att man inte har massa extra sladd när man som mig har telefonen på armen.

Permalänk
Medlem

Många intressanta tips hittills, har en ganska bred musiksmak men när jag joggar/tränar blir det mycket elektronisk musik. Här är en del exempel så ni får en bild av vad jag menar.

Permalänk
Medlem

Meelectonics M6 ska vara hyffsat bra när det kommer till elektroniskt.Jag skulle hellre satsat på ett par Xears, då de har väldigt bra ljud. Kan dock inte garantera att de sitter när man joggar.
XN3
XE200PRO
TD4
Ska vara de bästa i Xears sortiment, kan inte komma ihåg om någon av dem skulle vara extra lämplig för basfokuserad musik men minns att de har bra bas.