Problem med vsync

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bor i Nerke :)
Registrerad
Aug 2014

Problem med vsync

Hej allesammans på sweclockers! Jo min skärm ska uppdatera 60 fps. Idag när jag spelade Minecraft upptäckte jag att med Vsync på så är det 55 fps istället för 60! 55 är ju helt fel! 60 ska det vara, min skärm uppdaterar i 60 fps. Har ngn mer än mig råkat ut för detta? Vad är det som orsakar detta? Hjälp tack!

Mvh Dennis55

Grej att spela på:MAXIMUS VII GENE, G3258@4.4Ghz, 8GB Corsair vengeance LPX 2800Mhz, GTX780Ti OC

Laptop: Dell Precision M4300 2.6GHZ CORE2Duo,4GB RAM, 500GB SuperSpeed HDD, nVidia QUADRO FX360 512MB, Windows 7 Ultimate Edition x64

FreeNAS filserver: ASUS P5N-D, Pentium E5200, 4GB 667Mhz RAM, 600W ombyggt corsair nätagg (modifierat för serveranvändning) och en massa gamla diskar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bor i Nerke :)
Registrerad
Aug 2014
Skrivet av Dennis55:

Hej allesammans på sweclockers! Jo min skärm ska uppdatera 60 fps. Idag när jag spelade Minecraft upptäckte jag att med Vsync på så är det 55 fps istället för 60! 55 är ju helt fel! 60 ska det vara, min skärm uppdaterar i 60 fps. Har ngn mer än mig råkat ut för detta? Vad är det som orsakar detta? Hjälp tack!

Mvh Dennis55

glömde säga att vsync fungerade klockrent förra veckan, nu har det slutat att fungera! Kanske jag borde prova att uppdatera min grafikdrivare det var ett tag sedan och nvidia experience skriker hela tiden att jag ska uppdatera...

Grej att spela på:MAXIMUS VII GENE, G3258@4.4Ghz, 8GB Corsair vengeance LPX 2800Mhz, GTX780Ti OC

Laptop: Dell Precision M4300 2.6GHZ CORE2Duo,4GB RAM, 500GB SuperSpeed HDD, nVidia QUADRO FX360 512MB, Windows 7 Ultimate Edition x64

FreeNAS filserver: ASUS P5N-D, Pentium E5200, 4GB 667Mhz RAM, 600W ombyggt corsair nätagg (modifierat för serveranvändning) och en massa gamla diskar!