Fractal vinner en Red Dot Design Award 2024

Permalänk
Medlem

Fractal vinner en Red Dot Design Award 2024

De vinner en Red Dot Design Award i katergorin Product Design för datorchassit Fractal Terra.

Med inspiration hämtad från moderna datorspelares hem, har Fractal Terra givits ett formspråk med solida aluminiumpaneler, CNC-utskurna detaljer och FSC-certifierat massivt valnötsträ.

“Fractal Terra har sedan avtäckandet utgjort ett perfekt exempel på resultatet av vår strävan att skapa diskreta, hem-vänliga lösningar för de som söker en inlevelserik spelupplevelse och samtidigt ställer höga krav på prestanda och komponentkompatibilitet”, säger Jonas Holst, VD på Fractal Design.

”Det fantastiska mottaganden av marknaden, användarnas positiva respons och utmärkelsen Red Dot Award, sammantaget säger det oss att vi är på rätt spår och gör oss än mer exalterade över att få visa upp vad som kommer härnäst.” fortsätter han.

Tror vi alla känner till chassit, bu eller bä?

PRESSRELEASE

Permalänk
Medlem

Avsaknaden av plats för 240 radiator gör att jag än så länge avvaktar.
Hoppas på en v2 med plats för detta, offrar gärna några centimeter på höjden för detta, och kan då mycket väl bli ett köp.

Visa signatur

Win 12 pro | AMD i7 tolvsjuhundraX 1.2ghz | Asus Mode kort delux Fashion Gucci | 32 GB 1337 MHz
AMD 2020 Corona GPU | 1GB HDD Seagate Expansion | ~3 KB SDD
Fractal design K3 | motionscykel 850W | Dell 32 ventiler överliggande kam
mbturbo.com

Permalänk
Medlem

Jag tycker Terra är ett supertjusigt chassi, samtidigt är Red Dot Design Award lite sådär betydelsefullt. Kul för dem att vinna något, och det släpps förstås mycket produkter varje år. Men att de dumpar ut 3500 awards varje år drar liksom ner värdet lite. MSI vann ju 13 priser i år tydligen med sin fula drake

Permalänk
Medlem

Tycker trä ser för djävligt ut så är personligen inte intresserad - däremot intressant att ett chassi får en red dot award, kul!

Visa signatur

Att förespråka Mac på Swec är som att förespråka hybridbilar på en raggarträff i Mora.
Nuvarande stationär: 7800X3D, 128Gb ram, 4Tb nvme, 3x8Tb sata-ssd, 4070 Ti S