behöver hälp med Drivrutiner

Permalänk
Medlem

behöver hälp med Drivrutiner

Jag installerade drivrutiner från det senaste numret av PcGamer och alla spel funkar helt klart bättre, förutom ett crysis.
Jag ligger nu på 30fps och innan låg jag på 20-25fps men nu är det segt att röra sig istället, ibland börjar han gå en lite stund efter att jag trycker ner tangenten och ibland fortsätter han och gå efter att jag har släppt den.
så det är t.ex. svårt att styra fordon när dom fortsätter att svänga när jag redan har släppt. Finns det något man kan göra åt detta?
Och så skulle jag testa http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html för att se om jag kunde få mer fps i gta, men när jag ska installera står det att det är en okänd utgivare så att det kan skada datorn.
Tror ni det är säkert? vågar man testa?

Permalänk
Medlem

Varför inte lägga in senaste drivrutinerna från tillverkarnas hemsidor?
Jag skulle då aldrig lägga in nått från nån skiva medföljande nån blaska, iaf inte om man vill ha ett snabbt & stabilt system...

Permalänk
Medlem

Ja de drivrutinerna är från Nvidia det är bara att köra på.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Scirocco
Ja de drivrutinerna är från Nvidia det är bara att köra på.

Dock är dom rätt gammla, kanske testa nån 185 beta ist, skulle ju ge lite extra prestanda i ett flertal spel... Om dom är bäst för GTA har jag ingen aning om.

Permalänk
Avstängd

Varför lägger du ens denna tråd i spel för? ser du inte tråden grafikkort?

Permalänk
Medlem

Avinstallera dina gamla drivrutiner innan du installerar nya drivrutiner. Annars så kan det ligga kvar filer och ta kraft av datorn i onödan.