Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlstad
Registrerad
Okt 2001

Massagedyna!

Tjena. Som en sann livsnjutare funderar jag på att köpa en massagedyna, en sådan de brukar ha uppställda på alla stora elektronikvaruhus. Är det någon här som har en sådan? Är de bra i det långa loppet, eller tröttnar man?

Funderar på: http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=3202960

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Partille
Registrerad
Jul 2008

Sambons lillebror fick en sån i julklapp, fast av märket Waves... lite mer budget över det hela, men den ryggknådaren var go vill jag lova!

Den modellen som han fick hade knådare i ryggen och vibrationer i sittdynan, så den knådade på ryggen och vibrerade i arslet.

Jag satt på den i 15 minuter och det var riktigt gott.

» AMD Ryzen 5 1500X » 16 Gb DDR4 » ASUS GTX 1060 6 Gb OC » 256 Gb M.2 PCIe
Fraktfritt från Inet för Sweclockersmedlemmar
Vänligen citera om du pratar med mig

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2008

Har prövat en sån där inne på elgiganten förut ruskigt sköna.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halland
Registrerad
Nov 2007

Jag har inte prövat en sån men däremot har jag provsuttit i en massagestol på rusta tror jag att det var. Det var ingen trevlig upplevelse och det kändes jätteobehagligt.
Den var dock antagligen så mycket B så man får säga C.

Ni andra verkar dock ha positiva upplevelser av dynan så det kanske är värt att pröva en.

Det jag vill komma till är att jag tror det är bäst om du hittar ett tillfälle att provsitta i en stol med en sån dyna innan du köper. Se om du tycker om det eller inte!

Cat funeral! Cat funeral!
>>> 112383 <<<

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
bålsta
Registrerad
Aug 2005

Äh blir det inte billigareom du beställer hem en thailänsk tjej;)? Men jag har testat. Dom är väl sådär. Dom gör väl lite skönt men mest tyckte jag det var oskönt:S men det är från person till person också. Min syster älskade den:P Kanske det var vibratorn på sitt dynan >.<

[antec nine hundred] [corsair 650w][asus p5q-e][q6600 oc 3ghz vcore 1.3] [4gb corsair dominator 8500 2x2gb] [powercolor 4870x2]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2005

Fick en för ett drygt år sedan. Den ÄR riktigt trevlig, men den har tyvärr inte använts särskilt mycket ändå. Det är ju ingen sån där pryl som är framme hela tiden och när den väl ska fram så är det lite bök.