SweClockers Meet & Geek i Örebro 2019

4.3
17 röster
Skapat
2019-07-11
Senast ändrat
2019-07-11
Visningar
4 294

Det här behöver ingen introduktion längre. SweClockers Meet & Geek har pågått ett år och vi har hitintills samlat över 160 medlemmar, för att tillsammans ha en helkväll ihop. Konceptet är enkelt; mat, dryck och härligt nördhäng bland de mest entusiastiska. Trots hård konkurrens med folk som var på semester och utlandsresor och Power Big Meet i Västerås blev vi totalt 36 personer på plats! Helt sjukt.

Temat för kvällen var retrohårdvara och tangentbord, på uppdrag av initiativtagaren @Oskar000 som gjorde det hela möjligt. Retro och tangentbord blev det, förutom gamla moderkort var tangentbordskonnässören @huttala på plats med sina kreationer och stod redo hela kvällen att svara på frågor från alla nyfikna. Det bästa var ändå @Jasn som tryckte en gnuggis i pannan och insisterade på att bära mig när natt blev till morgon. Vet inte riktigt hur jag känner inför det senare.

Med detta kapitel avslutat har vi avverkat sex stycken SweClockers Meet & Geek – Gävle, Linköping, Skellefteå, Växjö, Stockholm och nu Örebro. Var bär det av härnäst kanske du undrar? Planerna finns i den officiella tråden och du är givetvis välkommen att planera in något däremellan!

Avslutningsvis – stort tack till @wurpan som ligger bakom merparten av bilderna i galleriet!