120Hz Retro Gamer!

Hej Sweclockare och nördar där ute!

Jag och några kompisar spelar gammal spel ett par gånger i månaden så vill ni vara med så kan ni besöka denna tråden för mer information.
#18898049

Här är en video där jag spelar Counter-Strike 1.3 online med folk från olika delar av världen på vår spelkväll i september år 2021 med maskinen i galleriet.

Inför Braindrain 4 i Januari 2020 så ville jag uppgradera min primära Lan burk.
För den som inte sett hur den startade sitt liv så kan ni kika på det galleriet här.
https://www.sweclockers.com/galleri/14620-amd-duron-voodoo2-t...
Annars är det bara att åka med på en retronörds uppgraderings resa med mycket modds och annat skoj!

Datorn började livet på en 250Kr budget med en Duron 800 och ett TNT2 M64 och lite annat som jag fick och köpte.
Helt okej för ändamålet men man vill ju alltid ha bättre grejor så den har fått uppgraderingar allt eftersom.
För ett tag sedan bytte jag till mig ett nytt grafikkort, visade sig klocka som bara den och det var ju kul om det inte var för att moderkortet samtidigt fick för sig att sluta posta vid reboot och senare vid kallboot när jag var redo att kalla den uppgraderingen färdig.
Moderkortet var reparerat av mig och processorerna jag haft i den har alltid varit överklockade men moderkortet har alltid varit grinigt på att posta efter man ändrat BIOS inställningar för minne eller CPU men den har gått stabilt i ett år men nu vägrar den av någon orsak så efter mycket felsökande bestämde jag mig för att byta till en annat moderkort jag lagat.

Men byta moderkort visade sig dra med sig mycket mycket mer så man kan väl säga att det mer eller mindre blev en helt ny dator i slutändan så låt oss ta en titt på vad jag fick göra för att återuppliva denna maskin!