GTX 780, GTX 460, AMD-kylare, kylpasta

Säljes Komponenter Publicerad 2016-12-27

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Andreaz1
Annonsör
Andreaz1 (dolt)
Medlem sedan
Maj 2015
Foruminlägg
6368
Annonser
15
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
18

Säljer följande efter diverse uppgraderingar.

1. ASUS Geforce GTX 780 med DirectCUII-kylaren. 3GB VRAM. Kortet är inte fabriksöverklockat och har heller aldrig överklockats av mig. Köptes som en fyndvara på NetOnNet i slutet av 2014. Fungerat jättebra så länge jag använt det, jättetyst och bra temperaturer under belastning i spel, har aldrig provat stresstest. Snygg backplate.

Medföljande tillbehör: Installationsguide, skiva med diverse programvara, SLI-brygga, 8-pin till 2x6-pin-adapter.

Starta bud på 900:-.

2. Gainward Geforce GTX 460. 1GB VRAM enligt etikett på baksidan. Okänt skick. Skänktes bort av annan medlem här på Sweclockers i somras eftersom han inte visste skicket på det. Personen jag tänkte ge det vidare till visade sig inte behöva det och därför ligger det bara här hemma nu. För att det var kul plockade jag isär kortet, dammade av det och satte på ny kylpasta men jag har inte möjlighet att testa om det fungerar eller hur temperaturerna ser ut. Säljes därför som defekt. Sveriges renaste 460?

Bud.

3. Standard komplett AMD-kylare. Kom med en Phenom II X4 955 en gång i tiden. Fungerar fint, högljudd under belastning som man kan vänta sig.

Ge ett bud om ni behöver den.

4. Cooler Master kylpasta som kom med kylaren som ersatte ovan nämna AMD-kylare. Vi har egen kylpasta hemma och behöver därför inte denna.

Prisidé: 20kr? Kan skickas i brev med vanligt frimärke om någon behöver den.

Alla bud i diskussionstråden tack. Om sakerna ska skickas gäller förskottsbetalning, annars möts jag gärna, antingen i närheten av Jönköping eller i Göteborg någon gång efter 4:e januari. Jag säljer till vem jag vill osv.

Jag har fler bilder än Sweclockers låter mig ladda upp, alla bilderna finns uppladdade här på Imgur: http://imgur.com/a/m3dx9

Fråga om det är något, har inga problem att skicka fler bilder heller.