mITX i7-3770k, Asus 144hz, BitFenix Prodigy m.m.

Säljes Komponenter Publicerad 2017-09-09

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  -
Profilbild av FZL
Medlem sedan
Dec 2012
Foruminlägg
893
Annonser
61
Marknadsbetyg
-
Stockholm, Rimbo
-
37

Kolla gärna in mina köpesannonser här och här!

Har en del datorkomponenter samt kringutrustning över till salu.

Eventuell budgivning för samtliga saker avslutas Onsdag 13/9 20:00.

Köparen står för frakten, annars går upphämtning bra eller eventuellt möte i Stockholm.

Asus P8Z77-I/Deluxe + i7 3770k + Corsair Vengeance 2x8GB 1600MHz
Samtliga delar köpta på Sweclockers för ca 2 månader sedan. Processorn är deliddad av tidigare ägare. Såg nu när jag monterade ur allt att 2 pinnar på USB 3.0 kontakten är av, så front USB 3.0 portar fungerar inte. Har antagligen inte märkt det tidigare eftersom att jag aldrig använder USB-portarna i fram på chassin, allt fungerar i övrigt. I/O-plåt medföljer.

Säljs helst som ett paket men kan överväga att sälja i delar om jag får tillräckligt bra bud.
Startbud: 1500 kr

Asus VG248QE
Inköpt av mig för ett par år sedan, kanske har kvitto någonstans. Finns några repor på baksidan samt på foten där jag har haft telefonen. Panelen är i utmärkt skick, inga repor, skador eller defekter. Kartong finns, dock inget innandöme.

Startbud: 1200 kr

Deepcool Maelstrom 120T (Blå LED)
Inköpt på Inet för mindre än en månad sedan, fysiskt kvitto finns. Jag var lite nyfiken på vattenkylning så passade på medan priset var nedsatt. Fungerar bra men har skaffat andra grejer nu. Allting finns i orginalskick.

Pris: 200 kr SÅLD

BitFenix Prodigy
Chassit är köpt här på Sweclockers för ca 3 månader sedan och har använts tillsammans med mITX-paketet. Inga större skavanker, förutom att färgen har lossnat lite på en fläck på ett av handtagen där jag råkade ha aceton. Två orginal 120mm BitFenix-fläktar medföljer. Alla tillbehör och skruvar borde finnas.

Startbud: 200 kr

Corsair Obsidian 700D
Detta chassi är köpt här på Sweclockers nyligen i ett paket med andra grejer. Valde dock att använda mitt eget chassi istället. Finns några repor på sidopanelerna. Två orginal Corsair-fläktar medföljer. Alla tillbehör och skruvar borde finnas, kartong med innandöme finns.

Startbud: 300 kr

Mionix Zibal 60
Ett mekaniskt tangentbord med Cherry MX Black-switchar. Köpte det på Inet för ett par år sedan. LED-belysningen är dock trasig men fungerar i övrigt och i mycket fint skick, fick inte byta ut det eftersom garantin hade gått ut. Ligger i orginalkartong med tillbehör samt norska/danska knappar.

Startbud: 300 kr