ROG STRIX GTX1070TI A8G GAMING

Säljes Grafikkort Publicerad 2018-01-22

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Retrospective
Annonsör
Retrospective (dolt)
Medlem sedan
Nov 2009
Foruminlägg
290
Annonser
20
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  4 500 kr
5
Stockholm, Hägersten
-

Ber om ursäkt för caps i rubriken men det är så kortet heter. Jag säljer då jag bestämt mig för att införskaffa fler skärmar = större krav på GPU. Men detta 1070ti klarar av alla spel och lämpar sig bra för singleplayarn som nöjer sig med ULTRA settings eller FPS:arn som vill ha 200-300 FPS i Overwatch beroende på settings.

Kortet inköptes 2017-12-27 18:04, så den är sprillans ny. Jag har inte överklockat ännu, men då det är A8G typen så är det versionen som är extra OC vänlig (googla om ni vill veta mer, men ni som köper för att clocka vet nog redan om det). Den sitter och skiner i min nya dator så någon damm ska den inte ha samlat på sig, men jag ser ändå till att den är ren.

Allt funkar prima annars skulle jag bara ha lämnat tillbaka kortet till Webhallen. Istället får jag nöja mig med att sälja till någon av er. Den kommer vara inpackad i originalkartong och ESD-skydd. Köpekvitto alt. kopia på det kommer att följa med. Jag föredrar affär direkt i Stockholm så att det blir smidigt för alla.

Pris: 4500kr, snabb och smidig affär prioriteras. Inga prut.

Jag bor i Västberga men vi kan träffas på café i Liljeholmen eller inne i stan (jobbar i city).