Lite grejor som jag säljer nu då!

Säljes Kringutrustning Publicerad 2018-06-08

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Pullapoika
Annonsör
Pullapoika (dolt)
Medlem sedan
Dec 2006
Foruminlägg
92
Annonser
12
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
14
Stockholm, SPÅNGA
-

Tjenare!

Har bestämt mig för att sälja lite saker nu eftersom jag inte behöver dom längre! Här ska ni få lite info om produkterna och vart dom finns!

1) Hyperx Cloud Alpha hörlurarna!
Fick hörlurarna som en present men va inte riktigt nöjd med dom! dom sitter inte så bra på mitt stora huvud och dom trycker till ganska mycket runt öronen vilket gör att jag kan max ha på dom 1 timme innan jag får ont i huvudet! Kanske nån annan tycker dom är sköna dock!
Pris: bud

2) MSI Moderkortet!
Moderkortet är en MSI GAMING PRO CARBON Z270 som jag köpte för några månader sen men inte kunnat använda pga att en liten Pin i CPU Socketen tyvärr är förstörd! Webhallen sa att de inte nått dom fixar eller har nått att göra med så bara där förlora jag 2 tusen kronor! men fick reda på att MSI kan laga den och om inte dom kan så får du en helt ny men Moderkorter passar inte min CPU som jag har nu så har ingen användning av denna! moderkorter borde fungera med CPU:n som inte är Coffee Lake eftersom den kräver starkare moderkort och den trasiga Pinen gör den ju lite sämre!
Pris: Bud

3) AOC MONITOR!
Monitoren är en AOC FREESYNC MONITOR med 1ms respons tid samt 144Hz refresh rate!
Har haft den ett tag och har tagit hand om den väl! den är i perfekt skick förutom 2 skråmor på själva stativet för skärmen men förutom de är en fel fri!
Pris: Bud

4)Ps4 Slim!
Ja, De bara ett Ps4 Slim Edition som jag inte använder längre! tyvärr tillkommer inga spel men kontroller gör de! har 3 kontroller för konsollen! 1 Röd PS4 kontroll, 1 Svart och en Scuf Gaming kontroll!
Pris: Bud

Jag tar betalt helst via Swish men kontanter funkar lika bra! och om du kan hämta paketet själv i person så är de ännu bättre! bor ni nära Stockholm, Hjulsta , Spånga Kommun så är de bara att säga till!

Kablar till allt följer med i paketet!

Bild på moderkortet!
https://prnt.sc/jskmg3
Och den trasiga pinen!
https://prnt.sc/jskmt8