Asful AMD-tröja

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2018-07-29

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Meantek
Annonsör
Meantek (dolt)
Medlem sedan
Aug 2008
Foruminlägg
2930
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
17
Stockholm, Tullinge
-

Då det verkar krylla av AMD-talibaner på Sweclockers tänkte jag göra ett försök att avyttra den hemska Threadrippertröjan de delar ut på diverse event.

Tröjan är förstås helt ny och oanvänd, i storlek M, men kan vara förädlad med diverse katthår (se bild). Handplockad av mig för att passa en inte speciellt storbyggd man på cirka 180cm (alltså mig själv). Motivet är hemskt, ser ut som valfri Iron Maiden-turnétröja, fast ännu töntigare. Med en Threadripper-tröja vet alla att du inte fått ligga sedan 2006 när Core 2 Duo introducerades.

Turnén i sig är pågående, tröjan representerar inte bara en möjlighet att visa för dina bekanta att du lämnat din lägenhet åtminstone en gång de senaste tre åren i jakt på aktuella happenings, utan ger även sken av att bäraren är en internationell, världslig, berest man, då samtliga turnéstopp är i utlandet, där utlänningar finns. ***bort/mod***

Framsida:

Rygg:

Vänster ärm:

Storlekstagg:

Budgivning gäller, högsta bud måndag 30/7, 23:59 vinner. Tröjan skickas obönhörligen med DHL, jag vill inte träffa vinnaren av budgivningen, inte ens om du bor i Tullinge där tröjan är belägen. DHL:as iväg på tisdag eller onsdag, frakten går på 69:- utöver budsumman.

Budstart en krona, vill bara bli av med fanskapet. Höjningar i steg om 10:- (fast vi går från 1 till 10 kronor i första steget), om ni nu råkar bli flera intressenter. Betalning med Swish.