Yamaha HTR-2071 nyköpt, bortsäljes till förmån av annan reciever :)

Säljes Hemelektronik Publicerad 2019-06-30

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Gunior
Annonsör
Gunior (dolt)
Medlem sedan
Jan 2012
Foruminlägg
1011
Annonser
42
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  2 679 kr
0
Stockholm, Sollentuna/Stockholm
-

Säljes en Yamaha HTR-2071, nyinskaffat för HDR främst men till slut kände att jag kan avvakta med det, och istället för att bara lämna tillbaka så tänkte ge kanske till en sweclockare att få tag på istället !

Har precis testat igång det i helgen, fullt fungerande. Nypris är 2990 kr nu på rea (annars cirka 3400 kr endast receivern), tänkte mig 2500 kr för det bör vara reko.

Inte minst då jag även lagt till en billig försäkring med för 179 kr vilket annars skulle vara dyrare. (Du betalar även för försäkringen, säljes EJ utan ! ).

Så totalt 2679 kr, köp nu pris, för en 5.1 helt ny 4k HDR reciever inkl försäkring, bör nog vara ett schysst fynd på marknaden .

Finns att hämtas upp hemma hos mig i Sollentuna, kommer inte koppla ur den från hemmabion tills swishat och klart så att köpare kan själv provlyssna och bekräfta funktion om inte förhands swishat om önskas.

Vid snabb affär på rätt pris kan potentiellt ta med den till centrala stockholm för avhämtning.

Bud är annars välkommet i tråd från 2179 kr, ovannämnt är köp nu pris. Först till kvar gäller, swisha i förhand så är den din ! Endast swish från eget nr för att motverka oseriösa, Swish är bindande !

Tackar för mig och lycka till !