Rensning | 780ti/280x/cpu/skärm/lurar

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2019-07-03

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Pumpkill
Annonsör
Pumpkill (dolt)
Medlem sedan
Sep 2013
Foruminlägg
240
Annonser
8
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 337 kr
16
Uppsala, Luthagen
-

Dags att rensa ut lite prylar som blivit över efter uppgradering.

Gigabyte Windforce 780ti OC

Köpt här på marknaden för några år sedan. Kör tyvärr inte stabilt med fabriksöverklocken, så man får sänka den en gnutta i afterburner för att undvika kraschar i vissa spel. Väl sänkt rullar det på utan problem med bra temperaturer.

Gigabyte Windforce r9 280x rev. 2

Också köpt på sweclockers marknad. Mittenfläkten sitter löst, och behöver bytas, alternativt att man köper en eftermarknadskylare. Den snurrar, men låter förjäkligt. Kortet funkade bra sist jag använde det. Har sedan dess legat nerpackad i ESD påse och skokartong.

AMD Athlon X4 760K

Suttit i en dator som blev åskskadad. Enligt webhallens felsökning var det enbart moderkortet som pajja, resterande komponenter hade dom inga anmärkningar på. Bör funka.

Samsung Syncmaster SA700

Äldre 120hz skärm som köpts begagnat. Små gröna linjer visar sig på skärmen om man kör dvi + 120hz. Fungerar fint med hdmi (då utan 120hz). Även uttaget för strömkabeln är glapp. Med lite otur krävs en hel del finjustering för att få igång den. Kanske går att lösa om man är lite händig.

Corsair Vengeance 1500

Bra och sköna lurar i använt skick. Slitna, men fungerar utan problem. USB och 7.1 med tygmuffar. Skänkes mot avhämtning.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bud som gäller på samtliga saker. Håll gärna buden i kommentarerna.
Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, när jag vill och hur jag vill.

Kan inte garantera att allting fungerar, därför är det enbart upphämtning i Luthagen som gäller, då det blir lättare att lösa ifall problem skulle uppstå.