MSI GeForce GTX 1070 Gaming ZSäljes

Grafikkort Publicerad 2020-05-28

Pris: 2 500 kr Frakt: Skickas Plats: Västra Götaland, Älvängen

Annonsör
J4N50N (dolt)
Medlem sedan
Jan 2015
Foruminlägg
101
Annonser
5

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Säljer mitt gamla grafikkort pågrund av uppgradering till ett bättre. Suttit i ett välventilerat chassi där den till stor del varit under idle och ibland behövt arbeta vid spel. Inte varit överclockat. Använde kortet senast för två dagar sedan och blåste bort den mesta dammen då.

Kylaren är bra och kyler kortet väl och har semi-passiv drift, se dock till så att grafikkortet passar i chassit, ganska brett och långt och väger en hel del. Köpt av en tidigare medlem på sweclockers för lite mer än 1,5 år där tidigare ägaren hade haft det sedan 2016-12-02. Inte varit mineat på och har kvar kvittot som skickas digitalt via mail.

Mer info om kortet här: https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1070-GAMING-Z-8...

Kortet är Gaming Z modellen vilket kostar något mer än Gaming X varianten och har rgb på toppen av kortet. Det enda som jag vet med mig saknas är skyddsplatsen för HDMI utgången, se i bildspelet.

Tänker mig att köp nu pris är 2500kr + frakt, annars kan du lägga bud i tråden. Försöker hålla annonsen rättvis så lägg gärna buden i tråden så att andra personer ser. Skickas helst pågrund av corona och skickar det i orginalförpackningen + box runtomkring (samma som mitt nya kort kom i, tänk dig som webbhallens och inets boxar.